Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Ervaren, vakbekwame, professionele groepsleerkrachten voor BOOR Selectie (extern) -

Durf jij de uitdaging aan? Voor BOOR Selectie zijn wij op zoek naar:

 

ervaren, vakbekwame, professionele groepsleerkrachten

 

die onze leerlingen het onderwijs geven dat zij verdienen, óók als hun vaste leerkracht niet aanwezig is. Je werkt als vervanger, met de zekerheid van een (vaste) aanstelling en salaris.

 

Behoor jij tot onze BOOR Selectie? Dan ben je een echte onderwijskanjer en maak je hét verschil op onze scholen. Jouw sterke punten zijn een professionele houding, flexibiliteit en het vermogen om nieuwe methoden je snel eigen te maken.

 

Wat krijg je? Je krijgt een aanstelling van 12 maanden bij BOOR en gaat werken voor BOOR Selectie. Bij goed functioneren krijg je na 12 maanden een vaste aanstelling.

 

Waar ga je aan het werk? Afhankelijk van de behoefte van onze scholen en van jouw wensen, ga je aan de slag op een school in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal (voortgezet) onderwijs. Ook als je interesse hebt in conceptonderwijs zijn de mogelijkheden groot. Onze Montessori, Dalton en Jenaplan scholen hebben regelmatig extra leerkrachten nodig.

 

Je kan voor kortere en/of langere perioden op een school aan de slag. Afhankelijk van je beschikbaarheid zijn er vervangingen voor een langere periode, in verband met zwangerschap, studieverlof of tijdelijke extra inzet, mogelijk. Ook als er minder invalwerk is blijf je aan het werk en ontvang je salaris.

 

Wat brengt het je? Je gaat met een (vaste) aanstelling bij verschillende BOOR Scholen aan de slag. Zonder risico kun je gluren bij verschillende BOOR Scholen, met een focus op je primaire taak als leraar: zorgen voor een gezond pedagogisch klimaat en de ontwikkeling van leerlingen.

 

Ga je aan de slag voor BOOR Selectie, dan ondersteunen wij jou bij de uitvoer van je persoonlijke ontwikkelingsplan. Elk kwartaal heb je, samen met je collega leerkrachten, intervisie of doe je mee aan een training.

 

Spannend? Ja. Uitdagend? Absoluut. Riskant? Nee. Werken voor BOOR Selectie is dé manier om verschillende BOOR scholen te leren kennen. Als het werken bij BOOR bevalt kan je tot twee jaar blijven werken voor BOOR Selectie. Tijdens die twee jaar blijven we met je in gesprek over jouw volgende stap; wil je aan de slag op een vaste school, of heb je andere ideeën? We helpen je natuurlijk graag bij de uitvoer van die volgende stap.

 

Interesse? Neem contact op met Tietsia Retel, coördinator BOOR Selectie: t.retel@stichtingboor.nl of 0624 95 44 31. Tietsia ontvangt graag je sollicitatie.

 

Werken in BOOR Selectie:

  • Uitdaging en plezier, in een

  • nieuwe werkomgeving, met een (vaste) aanstelling en inkomstenzekerheid

  • gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren, met

  • primaire focus op lesgeven, dus

  • werken bij verschillende BOOR scholen en

  • andere sectoren en concepten ervaren.

Ben je een startend leerkracht? Dan bemiddelen we je graag naar een van onze scholen met een openstaande, structurele vacature of kan je losse vervangingsopdrachten voor ons uitvoeren. Gaat dat goed, dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar een vaste BOOR Selectie aanstelling.Nadere informatie en solliciteren:
Interesse? Neem contact op met Tietsia Retel, coördinator BOOR Selectie: t.retel@stichtingboor.nl of 0624 95 44 31. Tietsia ontvangt graag je sollicitatie.

Geplaatst op:
8 maart 2017

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

Onderwijstype:
0

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,2 - 1,0

Dagen:
In overleg

Functiesoort:
Onderwijzend personeel