Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Breed inzetbare groepsleerkracht - De Margriet

Openbare Daltonschool De Margriet is per 1 augustus 2017 op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Voorkeur gaat uit naar een collega met een fulltime aanstelling, echter is een aanstelling van 4 dagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) ook bespreekbaar. Affiniteit met het jonge kind (groep 1 tot en met 3) is gewenst (met het oog op de komende schooljaren). Komend schooljaar zullen uw taken bestaan uit 2 of 3 dagen brede inzetbaarheid en 2 dagen groep 3 of 4.

De schoolontwikkeling staat – naast een stevig basisaanbod -  in het teken van opbrengst gericht werken, versterking van het daltononderwijs en een passend aanbod aan onze meer- en hoogbegaafde leerlingen (specifiek schoolprofiel Passend Onderwijs). Affiniteit met deze onderwerpen en een gezonde portie enthousiasme en energie om deze ontwikkeling tot een succes te maken, zijn vereist.

Komt u werken op de leukste school van Blijdorp?

Wij zien uw  sollicitatiebrief en curriculum vitae met veel belangstelling tegemoet.

joekjan.howeler@demargriet.nlDocument Nadere informatie en solliciteren:
Wilt u solliciteren, vragen stellen over De Margriet of wenst u een rondleiding? Neem dan contact op met Joekjan Höweler, directeur van Daltonschool De Margriet: joekjan.howeler@demargriet.nl of 010-4663012

Geplaatst op:
9 mei 2017

Reageer voor:
1 juni 2017

Met ingang van:
1 augustus 2017

Werving:
Intern en extern

School:
De Margriet

Deelgemeente:
Noord

Aantal wtf/fte:
1,0 (eventueel 0,8)

Salarisschaal:
LA

Dagen:
In ieder geval maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel