Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

groepsleerkracht groep 7 vervanging - o.b.s. Charlois

Voor een zwangerschapsverlof van de leerkracht van groep 7 (17 leerlingen) zijn we op zoek naar een vervanger voor de periode van 1 november t/m half april.

Obs Charlois is een goed presterende school met een stevige populatie van rond de 280 leerlingen, verdeeld over 14 groepen. De school staat in de mooie wijk Oud-Charlois en maakt deel uit van de Children’s Zone Oud-Charlois.

Naast het reguliere lesprogramma krijgen de leerlingen uit de groepen 3 t/m 6 uur leertijduitbreiding (LTU), die wordt ingevuld met extra bewegingsonderwijs (Lekker Fit), muziek (IKEI), Programmeren, Engels en Techniek. Op obs Charlois hanteren we een continurooster voor de groepen 3 t/m 8 van 8.15 uur tot 15 uur en de woensdag tot 13 uur. Tijdens de LTU-uren heeft de leerkracht dagelijks tijd voor niet-lesgebonden taken en een lunchpauze.

De leerkrachten die op obs Charlois werken, zijn deskundig en zeer gemotiveerd. Er heerst dan ook een positieve sfeer bij ons op school. Dit uit zich in de goede resultaten die de leerlingen behalen bij de toetsen uit ons leerlingvolgsysteem, maar blijkt ook uit de tevredenheid van leerlingen, ouders en de onderwijsinspectie.

Begeleiding van een nieuwe leerkracht is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

En kom je met de auto, dan is parkeren bij ons gratis!Nadere informatie en solliciteren:
Lydia van den Hoonaard
E: directie@obscharlois.nl
T: 010-4297320/06-13020486

Geplaatst op:
8 september 2017

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 november 2017

Werving:
Intern en extern

School:
o.b.s. Charlois

Deelgemeente:
Charlois

Aantal wtf/fte:
1,000

Dagen:
fulltime

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel