Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Roostermaker - Wolfert van Borselen scholengroep


Wolfert Dalton is een relatief kleine school, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen. Het is een ambitieuze daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Geboden wordt een baan met betrokken collega’s en zelfstandige leerlingen.


Wij zoeken per 1 januari 2018 een

Roostermaker, bij voorkeur ervaring met Zermelo,  0,8 – 1,0 fte

Een goed opgesteld jaarrooster, waarbij zo veel mogelijk rekening gehouden wordt met de voorkeuren van docenten, is een must. Dit kan soms een behoorlijke uitdaging zijn als je kijkt naar onze diversiteit. Iedere dag is het jouw belangrijke taak om bij uitval van docenten het dagrooster op te stellen. Je speelt soepel in op - soms last-minute - wijzigingen. Daarnaast stel je toets- en tentamenroosters op gedurende het jaar en ben je inzetbaar voor elke planning. Oftewel, een hele diverse functie, waarbij geen dag hetzelfde is!Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over de vacature en de school bij de directeur, mevrouw D.F. Wuisman, op 010-8928300. Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 24 oktober per e-mail richten aan mevrouw Wuisman via sollwd@wolfert.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Geplaatst op:
11 oktober 2017

Reageer voor:
25 oktober 2017

Met ingang van:
1 januari 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Hillegersberg-Schiebroek

Aantal wtf/fte:
0.8 - 1.0

Salarisschaal:
8

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel