Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

docent(e) biologie (vervanging zwangerschap) - Wolfert van Borselen scholengroep

Wolfert PRO/Mavo zoekt met ingang van 5 maart 2018 t/m 13 juli 2018 een ervaren docent(e) biologie voor circa 0,6 fte (14 lesuren biologie en een mentoraat). Het betreft een vervangingsvacature gedurende zwangerschapsverlof van een collega.

 

Wolfert PRO/Mavo

Wolfert PRO/Mavo is de jongste vestiging van de Wolfert van Borselen scholengroep en is nog volop in ontwikkeling. De school kent dit schooljaar circa 375 leerlingen en groeit op termijn uit naar een school van 650-700 leerlingen.

 

Competenties

Wolfert PRO/Mavo zoekt een ervaren en bevoegde docent(e) Biologie. Affiniteit en ervaring met een mentoraat, het vmbo en LWOO-leerlingen zijn een pré.

 

Wolfert PRO/Mavo is een innovatieve school die creatieve mensen nodig heeft die in staat zijn om met elkaar het onderwijs van de 21e eeuw vorm te geven. Out-of-the-box-denken, creativiteit, doorzettingsvermogen en een groot reflectief vermogen zijn van groot belang.

 

En verder

Indien Wolfert PRO/Mavo je sollicitatie heeft ontvangen, krijg binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging. Binnen 2 weken na de sluitingstermijn, krijg je bericht of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hierin gaan we na wat jij voor ons kunt betekenen, maar willen we natuurlijk ook weten wat jou trekt om juist bij ons te solliciteren. 

Als er een goede match is, zullen wij je vragen een dag(deel) met ons mee te draaien. Je ervaart dan direct in de praktijk hoe het is om midden in de organisatie te staan en samen met je eventueel nieuwe collega's vorm te geven aan ons onderwijs.Document Nadere informatie en solliciteren:

Je kunt je sollicitatie inclusief CV vóór 30 november 2017 richten aan mevrouw D. den Hertog, sollicitatiewp@wolfert.nl.

 

We hopen je voor dit moment voldoende informatie gegeven te hebben over onze sollicitatieprocedure. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met mevrouw D. den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid op Wolfert PRO, 010-3401470 of sollicitatiewp@wolfert.nl.

Geplaatst op:
3 november 2017

Reageer voor:
30 november 2017

Met ingang van:
5 maart 2017

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,6

Salarisschaal:
n.t.b.

Dagen:
n.t.b.

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel