Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Teamleider Archipel - De Archipel

Voor de Archipel, gevestigd aan de Jan Ligthartstraat 10 te Rotterdam, zoeken wij per direct een

 

 

Teamleider (0,8 fte -1,000) M/V

De Archipel biedt vanuit kennis en ervaring onderwijs en begeleiding aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, de onderwijsbehoeften van het kind staan voorop. Onze doelgroep betreft kinderen met hyperactiviteit (ADHD) en kinderen met contactstoornissen (stoornissen binnen het autistisch spectrum zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger).

 

Functieprofiel

Als teamleider ben je de directe leidinggevende van de leerkrachten/assistenten van je team. Teamleiders zijn een onmisbare schakel tussen docenten en directie. Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van jouw team. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het onderwijs en formuleert, binnen de gegeven kaders, de doelstellingen van jouw team. Daarnaast ben je actief betrokken bij het maken van beleid. Je legt verantwoording af aan de locatieleider. Verder coach je de teamleden, voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken en bewaak je de voortgang van de individuele en teamontwikkeling.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde Pabo-opleiding, aangevuld met een afgeronde schoolleidersopleiding of studerend. Je hebt ervaring met lesgeven én leidinggeven in het speciaal onderwijs, bij voorkeur cluster 4. Je beschikt over operationeel leidinggevende kwaliteiten en je levert een bijdrage aan de onderwijskundige vernieuwingsprocessen. Je hebt visie op de recente onderwijsontwikkelingen binnen het speciaal onderwijs en vanuit die visie kan je het team aansturen.

Daarnaast beschik je over overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, goede communicatieve vaardigheden, ben je besluitvaardig en kun je goed plannen, organiseren en coördineren. Ook ben je in staat verantwoordelijkheden te delen en taken te delegeren. Je bent toegankelijk voor de medewerkers, leerlingen en hun ouders en je benadert hen op een respectvolle en geïnteresseerde manier. Je kunt zowel intern als extern contacten leggen en deze ook onderhouden.

 

De Archipel biedt

Een prettige werkomgeving met grote uitdagingen. Een veelzijdige functie waarin je ruimte hebt om met eigen beleidsvoorstellen te komen. Een enthousiast team/collega’s.

De bij deze functie behorende loonschaal is schaal AC (cao PO). Het salaris bedraagt maximaal € 4.547,00 bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon Stolwerk, locatiedirecteur, via m.stolwerk@depiloot.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met  Selma Öztaş, HR-adviseur, via 06-47466459of selma.oztas@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal en tot en met 30 november 2017. Je kunt je sollicitatie sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

 

Procedure

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Bij ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Selma Öztaş neemt je sollicitatie in behandeling. Zij is gedurende de procedure je aanspreekpunt. De procedure wordt gevoerd met een benoemingsadviescommissie. Bij een gunstige beoordeling van je sollicitatie door de benoemingsadviescommissie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over het vervolg van de procedure. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectie.

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en er zal daarom niet worden gereageerd op pogingen om desondanks kandidaten aan te bieden.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon Stolwerk, locatiedirecteur, via m.stolwerk@depiloot.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met  Selma Öztaş, HR-adviseur, via 06-47466459of selma.oztas@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal en tot en met 30 november 2017. Je kunt je sollicitatie sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
10 november 2017

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Archipel

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0000

Salarisschaal:
AC

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management