Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

HR Adviseur (Senior) - BOOR Services | HR advies

 

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.600 medewerkers. Ons onderwijs is eigentijds, uitdagend en van hoge kwaliteit met als doel kwalificatie, socialisatie en identiteitsontwikkeling voor elke leering.

 

Stichting BOOR werkt vanuit haar missie om maximale kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Rotterdam en omgeving. Zij worden volwassen wereldburgers die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving en weten hoe zij hun talenten daarvoor kunnen benutten.

 

Ons motto: Het Best denkbare Openbare Onderwijs in Rotterdam.

 

Stichting BOOR is op zoek naar

 

HR Adviseur (Senior) 0,8 fte

 

De functievereisten:

De HR adviseur geeft op proactieve wijze advies en ondersteuning aan de directies van scholen met een specifieke vraagstelling. Als HR adviseur beschik je over relevante en actuele kennis van het HR vakgebied in de volle breedte. Je bent aanspreekpunt  en sparringpartner van de (bovenschoolse) directie voor complexe (HR) problematiek. In een multidisciplinair team geef je vanuit de HR discipline inhoud aan verandermanagement. De adviseur HR werkt onder verantwoordelijkheid van de teamregisseur HR Beleid en Advies.

Wij zoeken:
Jij bent de HR adviseur die snel schakelt op inhoud en proces. Je onderzoekt, analyseert en  signaleert naar het management. Je bent generalist op het HR vakgebied en denkt in oplossingsrichtingen en weet deze te faciliteren. Je hebt ervaring in het interdisciplinair werken.  Je bent te allen tijde gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de school.
Ook draag je actief bij aan de verdere (beleids)ontwikkeling van de afdeling HR tot strategisch partner van management en bestuur van BOOR en de verdere implementatie van interdisciplinair werken. Je vervult een voorbeeldrol voor de afdeling.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt tenminste  een afgeronde hbo opleiding op het gebied Personeel & Organisatie;
  • Meerdere jaren relevante ervaring met verandermanagement in een kennisintensieve organisatie;
  • Ervaring binnen de sector (primair) onderwijs  is een pré;
  • Evenals het werken binnen een multidisciplinair team.

 

Kijk voor meer informatie op www.stichtingboor.nl.

 

BOOR Services

BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het bestuur en de scholen. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en signalerende verantwoordelijkheid. Binnen BOOR Services zijn de ondersteunende disciplines ondergebracht.

 

Wij bieden
De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 10 of 11 (cao vo). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.639,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.
Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de BOOR Services uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.Document
Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie en informatie over de procedure kun je contact opnemen met Janneke van den Hoek, Teamregisseur HR Beleid en Advies via 06 –22 99 4 99 7 of janneke.vandenhoek@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot 6 maart 2018. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.
 
Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen we maar we zullen er niet op reageren.

Geplaatst op:
12 februari 2018

Reageer voor:
6 maart 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HR advies

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband