Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht op Openbare Daltonschool De Margriet, Rotterdam Blijdorp - De Margriet

Openbare Daltonschool De Margriet is per 15 mei 2018 op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Voorkeur gaat uit naar een collega met een fulltime aanstelling, echter is een parttime aanstelling ook bespreekbaar.

 

De vacature betreft een breed inzetbare collega (bij voorkeur flexibel inzetbaar in de groepen 1 tot en met 8). Tot de zomervakantie op basis van vervanging, echter is de kans aanwezig dat er vanaf 1 augustus formatieruimte ontstaat op school, waarvoor u in aanmerking kunt komen (dit zal in mei bekend zijn).

 

De schoolontwikkeling staat – naast een stevig basisaanbod -  in het teken van opbrengst gericht werken, versterking van het daltononderwijs en een passend aanbod aan onze meer- en hoogbegaafde leerlingen (specifiek schoolprofiel Passend Onderwijs). Affiniteit met deze onderwerpen en een gezonde portie enthousiasme en energie om deze ontwikkeling tot een succes te maken, zijn vereist.

 

Komt u werken op de leukste school van Blijdorp?

 Nadere informatie en solliciteren:
Wij zien uw  sollicitatiebrief en curriculum vitae met veel belangstelling tegemoet. Uiteraard bent u ook van harte welkom om door middel van een rondleiding kennis te maken met onze  school.

joekjan.howeler@demargriet.nl

Geplaatst op:
21 februari 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
15 mei 2018

Werving:
Intern en extern

School:
De Margriet

Deelgemeente:
Noord

Aantal wtf/fte:
0,6 - 1,0

Salarisschaal:
LA

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel