Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Locatiedirecteur - A. Willeboerschool

Voor de A.Willeboerschool SO afdeling zoeken wij een ervaren en kundig

 

                          LOCATIEDIRECTEUR (1 FTE)

 

De A.Willeboerschool SO afdeling verzorgt onderwijs en onderwijsondersteuning aan zeer moeilijk lerende kinderen met mogelijk bijkomende problematiek in de leeftijd van 4 t/m12 jaar. De leerlingen hebben uiteenlopende ontwikkelingsperspectieven.

 

De locatiedirecteur van de SO afdeling A.Willeboerschool draagt i.s.m. het team zorg voor de wijze waarop het onderwijsleerproces, zowel onderwijskundig als didactisch, en de onderwijsondersteuning, waaronder de leerlingenzorg, vorm wordt gegeven op de school.

Hij/zij geeft richting aan de profilering van de school en stuurt de wijze van inrichting van de school voor wat betreft organisatie en management. Werkt nauw samen met de locatiedirecteur van onze VSO afdeling, VSO De Hoge Brug.

 

Lees het complete functieprofiel in onderstaand document.

 Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dina Kuiper, algemeen directeur van de Willeboerschool en VSO De hoge Brug, via em.kuiper@willeboerschool.nl of telefonisch via 010 – 4527634.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Tjeerd Wildeboer, HR adviseur van Stichting BOOR, via 06 - 51639633.

Solliciteren uitsluitend digitaal d.m.v. een motivatiebrief en CV voor 23 maart 2018 aan tjeerd.wildeboer@stichtingboor.nl , o.v.v. vacature locatiedirecteur A.Willeboerschool.

Procedure
De vacature wordt gelijktijdig intern (binnen BOOR) en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en er zal daarom niet gereageerd worden op pogingen desondanks kandidaten aan te bieden.
 

Geplaatst op:
8 maart 2018

Reageer voor:
23 maart 2018

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
A. Willeboerschool

Deelgemeente:
Kralingen-Crooswijk

Aantal wtf/fte:
1

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management