Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

intern begeleider - Jan Prins

De Montessorischool Jan Prins staat midden in het centrum van Rotterdam. Vanuit de lokalen kijken we uit op de Markthal. De bruisende omgeving zie je ook terug in ons schoolgebouw. Vanaf de kleuters krijgen de kinderen muziekles van een IKEI-docent. De SKVR geeft voorstellingen en de bovenbouw uit hun expressie in het Dansatelier. Wat bezoekers opvalt is de rustige sfeer in de klassen en de vriendelijke manier waarop we omgaan met onze leerlingen.

 

Voor onze school zoeken we een voortvarende intern begeleider, liefst met affiniteit met het Montessori-onderwijs. Vanwege groei richting 400 leerlingen hebben we een vacature met een omvang van 0,4 WTF.

 

U kunt kiezen voor de onderbouw (groep 1 t/m4) of de bovenbouw (groep 5 t/m 8). U werkt samen met de huidige intern begeleidster.

 Nadere informatie en solliciteren:
Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!
Willemijn Kuijper (directeur) of Leontine Burg (adjunt directeur & intern begeleidster) geven graag antwoord op uw vragen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-4133111.

U bent ook van harte welkom om eens vrijblijvend de sfeer te komen proeven. Vanwege onze groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. 
 

Geplaatst op:
4 april 2018

Reageer voor:
15 april 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Jan Prins

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,4

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel