Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht groep 7 - De Pijler

Basisschool de Pijler op de Kop van Zuid zoekt met ingang van 1 augustus, i.v.m. vertrek van een collega een breed inzetbare groepsleerkracht m/v voor groep 7 (eventueel 6). Werktijdfactor 1,0.

 

Algemene informatie :

Basisschool De Pijler werkt vanuit een onderwijskundig concept waarin aan de volgende vier pijlers duidelijk vorm gegeven wordt.       

1 – Betrokkenheid

2 – Sociaal gedrag

3 – Zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling
4 – Passend onderwijs


Basisschool de Pijler wil een flexibele basisschool zijn waarbinnen veel mogelijk is. De vier pijlers zijn het onderwijskundige kader van ons onderwijs. De pijlers zijn herkenbaar binnen het onderwijs dat wij verzorgen.

 

Betrokkenheid door een open communicatie en participatie met ouders actief uit te dragen. Betrokkenheid naar elkaar als collega’s en het verstrekken van feedback. Kinderen leren rekening te houden met elkaar.

 

Sociaal gedrag door o.a. de Kanjertraining waardoor er een gemeenschappelijke taal wordt gesproken, het bevorderen van sociale cohesie, o.a. door middel van een aantal vieringen per jaar. Het team benadert de leerlingen met een positieve, energieke en open houding.

 

Zelfstandigheid door te werken met weekkaarten, inzetten van de computer en de instructietafel ter ondersteuning en het toepassen van het direct instructiemodel.

 

Passend onderwijs door het aanbieden van verschillende activiteiten waarbij we zo veel mogelijk aansluiten bij het niveau van het kind. Door gedifferentieerd onderwijs aan te bieden, geven we alle leerlingen de kans zich te ontwikkelen.

 

Lees het bijgevoegde document voor de volledige vacaturetekst.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Reitsma (directeur) op telefoonnummer 010-2900290 of met Guusje Ketting (adjunct) op 010-4852952.

Geplaatst op:
9 april 2018

Reageer voor:
16 mei 2018

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
De Pijler

Deelgemeente:
Feijenoord

Aantal wtf/fte:
1,00

Salarisschaal:
LA

Dagen:
alle

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel