Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Medewerker Planning - BOOR Services | BOOR Selectie

 
   

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers. Stichting BOOR is voor BOOR Werkt, onderdeel van de afdeling HR, op zoek naar een:

 

Ervaren medewerker planning  

 

Plaats: Rotterdam, 32 uur per week (0,8 fte)

 

Functie

Als medewerker planning ben je het eerste aanspreekpunt voor schooldirecteuren die een vervanger zoeken, ben je verantwoordelijk voor het matchen van vervangingsaanvragen aan beschikbare vervangers, onderhoud je contacten met uitzendbureaus, lever je een bijdrage ten behoeve van het werven van nieuwe flexmedewerkers en zorg je voor de administratieve afhandeling hiervan. Je voert intakegesprekken, je handelt vragen van schooldirecteuren en medewerkers zowel telefonisch als schriftelijk af, je verwerkt matches in het digitale planningsinstrument en onderhoudt contact met de helpdesk van de planningstool.  Ook genereer je overzichten uit het digitale planningsinstrument ten behoeve van de verwerking en controle van personele en financiële administratie en ondersteun je bij het organiseren van bijeenkomsten.

 

Jij bent een ervaren medewerker planning met:

  • minimaal MBO4+ werk- en denkniveau
  • ervaring met plannen en administratieve processen
  • uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel telefonisch als schriftelijk) en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal


Je bent kunt daarnaast goed omgaan met piekbelasting en flexibele werktijden. Voor en na kantooruren bereikbaar zijn vind jij geen probleem. Je kunt prima zelfstandig binnen een team opereren en voert eigen taken zelfstandig uit. In samenspraak met de coördinator van BOOR Werkt kan jij ervaringen en signalen van directeuren en medewerkers vertalen naar uitstekende matches. Je hebt ruime kennis van Office en digitale planningssystemen. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan bij een afdeling personeelszaken in de onderwijssector.

 

Wij bieden

Deze functie is ingeschaald in loonschaal 6 van de cao vo. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.566,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met een mogelijkheid tot verlenging. Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR ontwikkel mogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

 

Waar ga je werken?

BOOR Werkt is binnen de stichting verantwoordelijk voor de werving en selectie en inzet van vervangers in het primair en (voortgezet) speciaal basisonderwijs en is ontstaan in 2018. BOOR Werkt is een onderdeel van de HR-afdeling die in ontwikkeling is en van BOOR Services, gevestigd op de Schiekade in hartje Rotterdam. Samen met jou willen we van BOOR Werkt een succes maken. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de invulling van jouw functie en de doorontwikkeling van BOOR Werkt. In deze functie is veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.Document Nadere informatie en solliciteren:
Ben jij de medewerker planning die wij zoeken?
Voor meer informatie over de functie en procedure kun je contact opnemen met Dimitri van Oort, recruiter BOOR Werkt, via 06–53 11 98 10 of  dimitri.vanoort@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal vóór 27 april 2018. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.
 
Procedure
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Bij ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

Esther van der Wal, teamregisseur BOOR Werkt, neemt je sollicitatie in behandeling. Zij is gedurende de procedure je aanspreekpunt. De procedure wordt gevoerd met een benoemingsadviescommissie.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op:
16 april 2018

Reageer voor:
27 april 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | BOOR Selectie

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel