Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht bovenbouw - Openbare Daltonschool Overschie

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie, zoeken een fulltime leerkracht voor een middenbouw of bovenbouw groep.

Ben jij de leerkracht die ervaring heeft in het daltononderwijs of er affiniteit mee heeft en die met ingang van het volgend schooljaar bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar martijn@daltonoverschie.nl.Nadere informatie en solliciteren:
Wij werken sinds 2010 volgens de pijlers van het daltononderwijs. Wij blijven ons hierin ontwikkelen en zullen in de nabije toekomst nauw samen werken met het SBO, die reeds bij ons inhuizen. Het dalton onderwijsconcept blijft het uitgangspunt. We willen graag ons team versterken met een enthousiaste leerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een postieve instelling de kinderen les geeft en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst.
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Als je wat meer informatie wil of wanneer je een dag meedraaien om ons daltononderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school. 0102450405 of 0628249899.
We zien je sollicitatie met veel plezier tegemoet.

Geplaatst op:
7 mei 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
Overschie

Aantal wtf/fte:
1,0

Dagen:
ma t/m vrij