Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht Middenbouw LA of LB - De Barkentijn

OBS De Barkentijn zoekt per 1-8-2018 een enthousiaste juf of meester om het team te komen versterken. De Barkentijn is een kleine school in de Beverwaard waar dagelijks onderwijs wordt verzorgd voor zo'n 170 leerlingen met een brede waaier aan achtergronden. 

De school werkt gericht aan de kwaliteit van het onderwijs en is dit schooljaar gestart met opbrengstgericht passend onderwijs door groepsplanloos te gaan werken. Hierbij staat het realiseren van goed onderwijs door een focus op kwalitatieve instructie, modelen en inoefening centraal en heb je als leerkracht de regie over hoe je dat vormgeeft.

 

Met groot draagvlak onder team en ouders wordt in het nieuwe schooljaar gestart met een continurooster en vijf gelijke dagen, waarbij de schooltijden 8.30-14.00 uur zijn. Je hebt dus weliswaar zelf een kort pauzemoment als de leerlingen buitenspelen rond lunchtijd, maar hebt na 14.00 uur dus alle tijd voor voorbereiding, nazorg en collegiaal overleg.

 

De functie betreft een aanstelling voor 0,8 of 1,0 fte. Komend schooljaar is dat in elk geval twee dagen in groep 5 en twee dagen in groep 6 naast twee ervaren collega's die je met raad en daad bij kunnen en willen staan. De eventuele vijfde dag kan in overleg worden ingevuld. Een optie is in ieder geval om in de eerste maanden wat extra ondersteuning voor de groep 5 te organiseren.

 

Je bent van harte welkom op de kleinschalige, betrokken buurtschool waar je alle kansen kunt krijgen om jezelf verder te ontwikkelen. Aanvullende scholing t.b.v. een LB-functie op het gebied van Taal of juist Gedrag is een wenselijke aanvulling in het team. Als je al over zo'n opleiding beschikt is directe inschaling in LB bespreekbaar.Nadere informatie en solliciteren:
Neem voor kennismaken of direct reageren contact op met Carmen Payá (directeur) via
06-22422868 of c.paya@debarkentijn.nl

Geplaatst op:
26 juni 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
De Barkentijn

Deelgemeente:
IJsselmonde

Aantal wtf/fte:
0,8 of 1,0

Salarisschaal:
LA of LB

Dagen:
ma,di, do, vr (bij 1,0fte ook de wo)

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel