Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht creatieve vorming - De Margriet

Openbare Daltonschool De Margriet is per zo snel mogelijk in 2018 op zoek naar een docent creatieve vorming (lesbevoegdheid / salarisschool LA / werktijdfactor 0,6).

 

De schoolontwikkeling van De Margriet staat – naast een stevig basisaanbod -  in het teken van opbrengst gericht werken, versterking van het daltononderwijs en een passend aanbod aan onze meer- en hoogbegaafde leerlingen (specifiek schoolprofiel Passend Onderwijs). Voor de vakgebieden Engels, bewegingsonderwijs en muziek zijn er vakdocenten aangesteld op De Margriet. Vanaf 1 augustus 2018 zijn we op zoek naar een vakdocent creatieve vorming. In de 3 dagen dat u bij ons werkt, geeft u alle 23 groepen zelfstandig les (organisatie nader te bepalen, bijvoorbeeld 1 les in de 2 weken).  De school hangt vol met werk van leerlingen en u deinst er niet voor terug een stukje van de kerndoelen wetenschap en techniek in uw lessen te integreren.

 

Komt u vanaf 1 augustus 2018 met uw creativiteit ons team versterken? We zien uw sollicitatiebrief en curriculum vitae met veel belangstelling tegemoet (uiterlijk vrijdag 20 juli 12 uur). De eerste gespreksronde zal gepland worden in de week van 27 augustus (eerste week na de zomervakantie).

joekjan.howeler@demargriet.nlNadere informatie en solliciteren:
joekjan.howeler@demargriet.nl (directeur Daltonschool De Margriet)

Geplaatst op:
28 juni 2018

Reageer voor:
20 juli 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Margriet

Deelgemeente:
Noord

Aantal wtf/fte:
0,6

Salarisschaal:
LA

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel