Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent AVO-vakken VMBO afdeling - Openluchtschool de Recon

Plaats: Rotterdam, 24 uur p/week (0,6 FTE)

 Als AVO-Docent ga je voornamelijk theorielessen (Algemeen Vormend Onderwijs) geven specifiek de vakken biologie, natuur-scheikunde en aardrijkskunde. Je zult je zowel vakinhoudelijk als vakoverstijgend inzetten en verder ontwikkelen. Een mentorschap kan  tot je taken behoren.


Jij bent een Docent AVO vakken met:

  • Relevante lesbevoegdheid                                           
  • Kennis en affiniteit in de vakken biologie, natuur-scheikunde en aardrijkskunde
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

Je bent drie dagen in de week beschikbaar en je hebt affiniteit met onze doelgroep (langdurig zieke kinderen). Je bent een inspirerend collega die op zoek wil gaan naar het hoogst haalbare voor onze leerlingen. Je bent gedreven maar je kunt ook relativeren. Verder heb je een open, flexibele instelling en ben je in staat om goed in teamverband te kunnen werken.


Wij bieden jou:

Een tijdelijke aanstelling met een salaris op LB schaal van € 2.525,- tot € 3.826,- (bij een fulltime aanstelling) volgens CAO PO. Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert het medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.  Wij bieden nieuwe docenten een warme, stimulerende omgeving met professionele collega’s, begeleiding door een interne coach en ondersteuning van een naaste collega.

 

Waar ga je werken:

Openluchtschool De Recon, afdeling College, is een vrij kleine school, gekenmerkt door een veilig, pedagogische klimaat dat voor onze leerlingen en ouders rust, overzicht en veiligheid biedt. De school  richt zich op leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar met een medische aandoening. Er kan sprake zijn van aandoeningen zoals diabetes, astma, epilepsie of een afwijking van bijvoorbeeld hart, nieren, darmen of maag. De Recon is onderdeel van Stichting BOOR. Door het aanbieden van onderwijs op maat en te ondersteunen waar nodig, bieden wij leerlingen de mogelijkheid om ondanks hun aan doeningen een regulier diploma te halen van VMBO BBL- t/m havo- niveau.Nadere informatie en solliciteren:
Ben jij de Docent AVO vakken die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw sollicitatie! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Terry Sibbing, locatiedirecteur op 010-484 92 33, of mail naar directie@olsderecon.nl. Wil je direct solliciteren dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en CV op directie@olsderecon.nl.

Geplaatst op:
9 juli 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 september 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Openluchtschool de Recon

Deelgemeente:
0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel