Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Systeembeheerder - Mytylschool De Brug

 Mytylschool De Brug – een school voor lichamelijk of meervoudig gehandicapte kinderen – zoekt een

 

Systeembeheerder ICT (0,4 fte) M/V

voor de afdeling vmbo-havo en praktisch gericht

 

De Brug, een school voor fysiek beperkte leerlingen (LG/LZ), biedt VSO diplomagericht onderwijs op VMBO en/of HAVO niveau. De school streeft naar zo regulier mogelijk onderwijs waar mogelijk. De school is toegankelijk voor rolstoelen en is voorzien van aanpassingen waardoor leerlingen zo goed mogelijk begeleid worden. Verder heeft de  school heeft drie afdelingen: basisschool, vmbo/havo en praktisch gericht voortgezet onderwijs.

De Brug is een cloudschool. Voor het overgrote deel van ons onderwijs zetten wij ICT actief in. We zijn een voorbeeldschool als het gaat om de inzet van ICT in het onderwijs.

We maken gebruik van een G-suite omgeving, waarbij systeembeheer de spil is tussen het interne netwerk en onze (Cloud) leveranciers. De meeste leerlingen werken op een chrome-systeem en daar waar het door de handicap georiënteerde aanpassingen voor een leerling niet anders kan worden Windows laptops ingezet.

 

Wat ga jij doen?

Onze afdeling ICT bestaat uit 2 systeem/netwerkbeheerders en voor iedere afdeling een onderwijskundige ICT-coach. Zij worden aangestuurd door de beleidsmedewerker ICT van de school. De vacature is een gedeeltelijke vervanging van één van de huidige systeembeheerders.

Je werkt nauw samen met je collega systeembeheer. Samen bepaal je de verdeling van de werkzaamheden.

Als systeembeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de technische infrastructuur, het datacommunicatienetwerk, de (externe) netwerkkoppelingen en de computersystemen binnen de gehele school. Je behandelt daarnaast ICT-vragen uit de organisatie. Samen met je collega-systeembeheerder signaleer je mogelijke escalaties en problemen en los je deze op.

 

 

Wie ben jij?

 • Je bent een echte netwerker. Je bent voor mensen én computers de spil in het web.

 • Je hebt  affiniteit met het (speciaal) onderwijs

 • Je bent ingesteld op het oplossen van problemen en hebt daarbij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je hebt een flexibele instelling, bent pro-actief en staat open voor een nieuwe uitdaging

 • Je bent communicatief goed vaardig

 • Je bent leergierig, integer en loyaal

 • Je bent zelfstandig, maar je kunt ook in teamverband werken

 

Wat kan jij?

 • Je beschikt over een opleiding op Mbo-niveau 4,  een opleiding met een sterk ICT component;

 • Je hebt kennis en ervaring van algemene ICT-processen

 • Je hebt kennis van van AWS / Google Cloud Platform en ervaring met Google Apps for Education (G-suite),  Office 365 en ChromeOS

 • Je hebt kennis en ervaring van MS Windows en Windows Server

 • Je hebt  kennis en ervaring van Netwerken, switches, routers, firewalls en virtualisatie

 • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 • Je levert een (pro)actieve bijdrage aan oplossingen en verbeteringen zodat ict-processen optimaal verlopen.

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van systeembeheerder  is ingeschaald in schaal 7 van de CAO-PO. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 2791,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. De werkzaamheden zullen in overleg zo snel mogelijk aanvangen.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Jack Vlassak via het nummer 010-2111774 of via jvla@mytylschooldebrug.nl  Solliciteren kan uitsluitend digitaal voor 28-09-2018 . De sollicitatie en CV ontvangen kan gestuurd worden naar sollicitaties@mytylschooldebrug.nl

 

Procedure

Graag nodigen wij je uit om te solliciterentot vrijdag 28 september 2018. De brieven- en cv-selectie zal plaatsvinden op maandag 1 oktober 2018. Iedere kandidaat krijgt deze dag een terugkoppeling. Op basis van een brieven- en cv-selectie wordt een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken vinden plaats opdinsdag 2 oktober 2018in de middag.

Onze nieuwe systeembeheerder start z.s.m. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Document Nadere informatie en solliciteren:

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Jack Vlassak via het nummer 010-2111774 of via jvla@mytylschooldebrug.nl  Solliciteren kan uitsluitend digitaal voor 28-09-2018 . De sollicitatie en CV ontvangen kan gestuurd worden naar sollicitaties@mytylschooldebrug.nl
 

Geplaatst op:
13 september 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Mytylschool De Brug

Deelgemeente:
Hillegersberg-Schiebroek

Aantal wtf/fte:
0,4

Salarisschaal:
7

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel