Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Zorgcoordinator - Erasmiaans Gymnasium

Het Erasmiaans Gymnasium is een categoriaal gymnasium met een lange historie en is gevestigd in een monumentaal gebouw. De school heeft ca. 1120 leerlingen en 100 medewerkers (OP en OOP).

De huidige zorgcoördinator heeft de taak voor de zomervakantie neergelegd. Uiteraard is het van belang om z.s.m. een nieuwe zorgcoördinator aan te stellen om de leerlingenzorg op onze school zo goed mogelijk te laten verlopen.


Taakomschrijving zorgcoördinator

1. Coördineert de activiteiten en verslaglegging in het kader van de leerlingbegeleiding door het zorgdragen voor afstemming van leerlingbegeleiding met de direct betrokkenen en het verdelen van taken en de afstemming hiervan met de activiteiten van externe hulpverleners.

2. Verzorgt de bijzondere en intensieve begeleiding van leerlingen door gesprekken met ouders/leerlingen, overleg met externe instanties en het doen van SISA-meldingen

3. Coördineert de werkzaamheden voor het zorgoverleg en van het zorgadviesteam (ZAT) door het opstellen en realiseren van onder meer behandelingsplannen, doorverwijzing naar andere hulpinstanties, begeleiden van onder andere de mentoren en organiseren van scholing op het gebied zorg voor medewerkers binnen de school.

4. Volgt de (landelijke) ontwikkelingen op eigen terrein, rapporteert hierover aan de staf; werkt mee aan implementatie vernieuwingen en draagt bij aan evaluatie en kwaliteitszorg t.a.v. de leerlingbegeleiding.

5. Coördineert het opstellen van het jaarlijkse zorgplan en draagt bij aan het opstellen van het jaarverslag van de school.

6. Levert een bijdrage aan het zorgaanbod en aan de individuele leerlingenzorg vanuit de eigen expertise die bij voorkeur ligt op het terrein van de orthopedagogie.


Functie-eisen, u beschikt over

  • Voldoende gespecialiseerde kennis van en ervaring op het vakgebied leerlingenzorg en -begeleiding in het voortgezet onderwijs en vaardigheid in het toepassen hiervan (ervaring op of kennis van het gebied van de orthopedagogie strekt tot aanbeveling)

  • Toonaangevende ervaring in het opstellen van behandelingsplannen

  • Inzicht in de inhoud en structuur van de georganiseerde hulpverlening

  • Vaardigheid in het voeren van overleg en het afstemmen van activiteiten

  • Vaardigheid in het begeleiden en motiveren van leerlingen

  • Vaardigheid in het opstellen van beleidsdocumenten

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftNadere informatie en solliciteren:
Nadere informatie omtrent de inhoud van de functie kunt op opvragen bij de rector, Jacques van Hoof, vanhoof@erasmiaans.nl, 06-24954433,
Uw sollicitatie kunt u via de mail richten aan de assistent schoolleiding, Ineke Leentfaar, leentfaar@erasmiaans.nl
In verband met studiereizen van leden van de sollicitatiecommissie en aansluitend de herfstvakantie, zullen reacties die binnenkomen vanaf 11 oktober na de herfstvakantie (vanaf maandag 29 oktober) in behandeling worden genomen.
Solliciteren kan tot 1 november.Geplaatst op:
1 oktober 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Erasmiaans Gymnasium

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,3 - 0,4 fte

Salarisschaal:
10, OOP schaal CAO VO

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel