Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Ben jij een derdejaars HBO student richting HRM of Marketing - BOOR Services | HRM

Ben jij een derdejaars HBO student richting HRM of Marketing en heb jij interesse voor en een visie op arbeidsmarktstrategie dan biedt stichting BOOR, één van de  grootste Onderwijswerkgevers in Rotterdam,  jou de ideale stageplek


Jouw toekomstige stageplek.

Je komt te werken bij BOOR Werkt, onderdeel van BOOR Services. BOOR Werkt is o.a. verantwoordelijk voor de inzet van onze flexpool aan leerkrachten ten behoeve van scholen en de werving en selectie van onderwijzend en overig personeel stichting breed. Een klein team dat volop in ontwikkeling is en jou zal ondersteunen en begeleiden op het gebied van Recruitment vraagstukken, zodat jij een leerzame stage bij ons doorloopt.


De opdracht

Met het groeiend tekort aan leerkrachten kun je je voorstellen dat BOOR voor een interessante uitdaging staat: hoe vinden, binden en boeien wij (toekomstige) leerkrachten aan onze stichting? Aan jou de taak hier samen met ons vorm aan te gaan geven. Naast de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling zal de focus van je stage opdracht vooral liggen op het gebied van Arbeidsmarkt-strategie en Arbeidsmarktcommunicatie. Je werkt hiervoor samen met de collega’s op de afdeling, maar ook met andere afdelingen binnen BOOR Services, zoals de afdeling Communicatie.


De werkzaamheden

Met jouw kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en doorvoeren van een

effectieve arbeidsmarktstrategie waarbij wij graag open staan voor jouw creativiteit om ‘out of the box’ te denken. Ook lever jij een bijdrage aan onze online platforms met relevante informatie waar het Recruitment betreft in samenspraak met de afdeling Communicatie.

Daarnaast ondersteun jij natuurlijk de afdeling bij het inzetten van de juiste middelen om

kandidaten te bereiken en help je mee met het opstellen van vacatureteksten en het voeren van

selectiegesprekken met kandidaten.


Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een opleiding HRM of Marketing met een sterke interesse voor HR vraagstukken;

  • Je bent leergierig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en neemt een proactieve houding aan;

  • je bent creatief en durft ‘out of the box’ te denken;

  • je hebt kennis van middelen om effectief te werven en selecteren;

  • je hebt een hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij jou? 

Een interessante en leerzame stageplek binnen het grootste schoolbestuur van Nederland en de kans bij te dragen aan het beste openbaar onderwijs van Rotterdam. Jouw plek is op het bestuurskantoor bij Boor Werkt in een klein team die volop in ontwikkeling is en waar jij met jouw input een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het toekomstbestendig maken van ons Recruitment apparaat. Uiteraard bieden wij je optimale begeleiding zodat jij je stage succesvol kunt doorlopen. Daarnaast ontvang je bij BOOR een passende stagevergoeding. Je kunt per direct starten, maar in ieder geval per februari en bent beschikbaar tot het einde van het schooljaar voor 36 uur per week.


Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag een mail met je motivatie, deze kun je sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl


 

 Document
Geplaatst op:
11 oktober 2018

Reageer voor:
29 november 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HRM

Deelgemeente:
Centrum

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Stage

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel