Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Flexibele Groepsleerkracht po - BOOR Services | BOOR Selectie

Ga JIJ het verschil maken?

Flexibele Groepsleerkracht po

 

 
Plaats: Regio Rotterdam,
aantal uur: 8 – 40 uur per week

 

Als groepsleerkracht van BOOR Selectie ben jij  bezig met het best denkbare onderwijs te geven aan onze leerlingen. Je geeft ze het onderwijs dat ze verdienen, óók als hun vaste leerkracht niet aanwezig is. Jij daagt de leerlingen maar ook jezelf uit om het maximale uit het onderwijs te halen. Dit doe je door het creëren van een uitdagende leeromgeving en je te richten op het herkennen en ontwikkelen van de talenten van de kinderen. Je bereidt de lessen voor, begeleidt de leerlingen en toetst regelmatig de vorderingen.

 

Jij bent een Groepsleerkracht met:
  • een afgeronde pabo-opleiding
  • ervaring als groepsleerkracht is een pré
  • uitstekende beheersing van Nederlands

Jij maakt het verschil op onze scholen. Jouw sterke punten zijn een professionele houding, flexibiliteit en je hebt het vermogen om je snel nieuwe methoden eigen te maken. Je bent 8 tot 40 uur in de week beschikbaar. Je bent fris en dynamisch, staat stevig in je schoenen en je hebt kennis van inhoudelijke leerlijnen.

 

Wij bieden jou:

Een aanstelling tot het einde van het schooljaar en daarna een mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij BOOR Selectie met een salaris op L10- of L11-schaal volgens cao. Je krijgt reiskostenvergoeding en de vakanties worden doorbetaald. Andere voordelen zijn: een eindejaarsuitkering, direct pensioen opbouwen, fiscale uitregeling voor reiskosten, en mogelijkheid tot gebruiken maken van het fietsplan. Wij ondersteunen jou bij de uitvoer van je persoonlijke ontwikkelingsplan. Elk kwartaal heb je, samen met je collega’s, intervisie of doe je mee aan een training. We bieden je uitdaging en plezier in nieuwe werkomgevingen waarbij je in aanraking komt met verschillende BOOR scholen waar je verschillende concepten kunt ervaren. Een uitstekende basis voor de rest van je carrière! 

 

Waar ga je werken?


Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen les wordt gegeven. Als groepsleerkracht bij BOOR Selectie wordt je onderdeel van onze vaste pool medewerkers en ga je op verschillende scholen aan het werk. Afhankelijk van de behoefte van onze scholen en van jouw wensen, ga je aan de slag op een school in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal (voortgezet) onderwijs. Ook als je interesse hebt in conceptonderwijs zijn de mogelijkheden groot. Onze Montessori, Dalton en Jenaplan scholen hebben regelmatig extra leerkrachten nodig.Nadere informatie en solliciteren:
Ben jij die flexibele Groepsleerkracht die wij zoeken?


Als bovenstaande jou aanspreekt dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Dimitri van Oort, recruiter: dimitri.vanoort@stichtingboor.nl. Voor meer informatie mag je natuurlijk bellen: 06-53 11 98 10. We komen graag met je in contact!

Geplaatst op:
4 oktober 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | BOOR Selectie

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,2 - 1,0

Dagen:
In overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel