Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leraar speciaal basisonderwijs M/V 0,4 fte - SBO van Heuven Goedhart

Leraar speciaal basisonderwijs M/V

 

SBO Van Heuven Goedhart in Rotterdam IJsselmonde is per direct op zoek naar een ervaren SBO-leerkracht. Het gaat om een vacature van 0.4 FTE. Eén dag in groep 3/4 (maandag) en één dag in groep 6/7 (vrijdag). Voor extern personeel geldt dat het gaat om een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

 

SBO Van Heuven Goedhart is een kleine school (70 leerlingen, 6 groepen) met bijzondere, kwetsbare kinderen die een sterke behoefte hebben aan warmte, structuur en veiligheid. Daarom is in de afgelopen twee jaar veel geïnvesteerd in de cultuur en structuur van de school. Er zijn heldere, realistische afspraken gemaakt op onderwijsinhoudelijk, pedagogisch en sociaal-emotioneel gebied. Onder het mom ‘opvoeden doen we samen’ wordt nauw samengewerkt met de ouders en externen waar dat aanvullend en gewenst is. De kinderen voelen zich happy en veilig en de medewerkers van ons kleine team werken op een prettige en transparante manier samen.

Er ligt een heldere visie over de rol die wij willen spelen als SBO-school. Er is veel contact met de omliggende basisscholen. Daarnaast staat het schooljaar 2018-2019 in het teken van de voorbereidingen op onze deelname aan het nieuw te vormen Kind Centrum IJsselmonde waarin we participeren met obs De Groene Palm en obs De Kubus. Voor medewerkers van de drie scholen liggen er uitdagende kansen om actief mee te doen met deze actuele onderwijsinnovatie!

 

Het SBO-kind is een bijzonder kind en vraagt om een bijzondere maar ook liefdevolle aanpak. Je krijgt er ook veel van terug van hen. Daarom heb je een belangrijk streepje voor als je als leerkracht ervaring hebt met deze leerlingen in SBO of SO-onderwijs. Maar ervaring met een complexe multifunctionele doelgroep is ook een prima stuk bagage. Daarnaast is het belangrijk dat je realiseert dat we klein zijn. Dat betekent dat veel zaken samen opgepakt worden en dat we het niet erg vinden als we niet altijd de cao-afspraken over werktijden kunnen volgen. In kernwoorden vertaald vraagt de situatie van de school om een leerkracht die:

 

  • zich flexibel opstelt,
  • breed inzetbaar is,
  • bereid is de handen uit de mouwen te steken,
  • zich opstelt en manifesteert als een teamspeler,
  • affiniteit heeft met de doelgroep.

 

Functie-eisen
  • je hebt een afgeronde Pabo opleiding,
  • je bent bereid de opleiding voor master SEN te volgen (als je die al hebt is dat een pré),
  • je hebt ervaring met leer- en gedragsproblematiek,
  • je hebt ervaring met leerlingen uit multi-problem gezinnen.

Op de website vind je aanvullende informatie (www.sbovhg.nl).

 Nadere informatie en solliciteren:

Geinteresseerd? Mail dan je motivatie en CV aan Saskia Spierings, waarnemend directeur SBO van Heuven Goedhart, s.spierings@boorrotterdam.nl. Voor vragen over de school en/of de vacature kun je contact opnemen via 010-4 82 73 77 of 06-46 37 43 33.

Geplaatst op:
7 oktober 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
SBO van Heuven Goedhart

Deelgemeente:
IJsselmonde

Aantal wtf/fte:
0,4

Salarisschaal:
cao po

Dagen:
Maandag en vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel