Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Stichting BOOR, dé Onderwijswerkgever van Rotterdam is op zoek naar leerkrachten - Stichting BOOR

MAAK JIJ HET VERSCHIL VOOR DE KLAS?

 

Stichting BOOR, dé Onderwijswerkgever van Rotterdam is op zoek naar leerkrachten voor de eigen flexpool:

 

De functie:

Jij houdt van afwisseling, bent nieuwsgierig welke onderwijsvorm het beste bij jou past, wilt ervaring opdoen of hebt al voldoende ervaring maar een vaste plek is niets voor jou. Kom dan werken in het flexteam van BOOR Werkt! Jij bepaalt je eigen beschikbaarheid, of het nu 5 dagen is of bijvoorbeeld 2 dagen naast je opleiding op de PABO.

 

Wij zoeken:

Groepsleerkrachten die graag flexibel willen werken. Dit kan zijn ter vervanging of ondersteuning van de vaste groepsleerkracht. Ook als je bijna afgestudeerd bent als leerkracht kun je ter ondersteuning van de vaste groepsleerkracht ingezet worden. Je past je makkelijk aan, staat stevig in je schoenen en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift . Ook ben je in staat om snel verschillende lesmethoden eigen te maken. Je bent beschikbaar voor 8 tot 40 uur per week.


Wij bieden:

Een flexibele functie als groepsleerkracht bij de grootste onderwijswerkgever van Rotterdam met 79 aangesloten scholen, waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt een aanstelling voor de periode van een schooljaar, met de mogelijkheid tot een vaste dienstbetrekking. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding en worden de vakanties gewoon doorbetaald. Andere voordelen zijn: een eindejaarsuitkering, direct pensioen opbouwen en een fiscale uitregeling voor reiskosten. Wij ondersteunen jou bij de uitvoer van je persoonlijke ontwikkelingsplan. Elk kwartaal heb je, samen met je collega’s, intervisie of doe je mee aan een training. We bieden je uitdaging en plezier in nieuwe werkomgevingen waarbij je in aanraking komt met verschillende BOOR scholen waar je verschillende onderwijsconcepten kunt ervaren.


Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@stichtingboor.nl

 

 
Geplaatst op:
7 augustus 201

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Stichting BOOR

Deelgemeente:
0

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel