Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

docent(e) Spaans - Wolfert van Borselen scholengroep

Wolfert Lansing zoekt per direct een


docent(e) Spaans voor 0,5 Fte (15 lesuren)


voor de boven- en onderbouw klassen van VMBO basis, kader en MAVO. Deze leerlingen hebben een sterke en meegaande docent nodig, waarbij zij zich begrepen voelen.

De functie betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof tot aan het einde van schooljaar 2018-2019.


Jij hebt affiniteit met de VMBO en MAVO doelgroep en weet deze leerlingen te bereiken. Je kan voorbij hun gedrag kijken en weet hun drijfveren te ontdekken.

Als docent Spaans is het jouw taak om de leerlingen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Je zorgt ervoor dat de les interessant is voor elke leerling door de les in de belevingswereld van de student te laten passen en goed te differentiëren.

Van de docent verwachten we:

  • affiniteit met het VMBO en MAVO, ervaring is een pré

  • bevoegdheid Spaans, 2e graad (of in opleiding)

  • dat je pedagogisch sterk bent

  • dat je goede communicatieve vaardigheden bezit

Wolfert Lansing biedt VMBO en MAVO/HAVO aan onder een dak in Lansingerland. De school telt op dit moment ongeveer 300 leerlingen, een team van ruim 35 medewerkers en timmert met verrijking van het onderwijsprogramma en nieuwbouw verder aan de weg. Met het programma in de verschillende leerwegen zet Wolfert Lansing in op het werken vanuit een niveau met alle kansen voor de leerling om het beste uit zichzelf te halen.Nadere informatie en solliciteren:
Informatie over onze school kunt u vinden op onze website: www.wolfert.nl/lansing. Sollicitaties kunt u per email richten aan mevrouw Van Bommel, teamleider onderbouw, via sollicitatiewla@wolfert.nl.

Geplaatst op:
4 december 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,5

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel