Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Ben jij een MBO 3 student richting administratief medewerker / secretaresse - BOOR Services | HR Support

Ben jij een MBO 3 student richting administratief medewerker / secretaresse dan biedt stichting BOOR, één van de  grootste Onderwijswerkgevers in Rotterdam, jou de ideale stageplek.


Jouw toekomstige stageplek.
Je komt te werken bij HR Support, onderdeel van Boor Services. Een team dat jou zal ondersteu-nen en begeleiden bij de diverse opdrachten, zodat jij een leerzame stage bij ons doorloopt.


De opdracht
Jouw wil is wet en wat jij wilt is een leuke stage op administratief medewerker/ office assistant vlak. Je hebt dan ook niet voor niets gekozen voor een opleiding in die richting. Je hoopt natuurlijk zo snel mogelijk je papiertje op zak te hebben, zodat je daadwerkelijk de arbeidsmarkt op kan om furore te maken. Voordat het zover is, rest je eerst nog een stage. Naast de dagelijkse werkzaam-heden op de afdeling zal de focus van je stage opdracht vooral liggen op het gebied van Administratieve ondersteuning. Je werkt hiervoor samen met de collega’s op de afdeling.


De werkzaamheden
Met jouw kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en doorvoeren van Admini-stratieve ondersteuning. Daarnaast ondersteun jij natuurlijk de afdeling onder andere bij het be-antwoorden van eerstelijns telefonische vraagstukken en e-mails, verwerken van digitale dossiers, informeert klanten over bepaalde regelingen.


Wat vragen wij van jou?
- Je volgt een opleiding richting administratief medewerker/ secretaresse
- Je bent leergierig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en neemt een proactieve houding aan;
- je spreekt Engels.


Wat bieden wij jou?
Een interessante en leerzame stageplek binnen het grootste schoolbestuur van Nederland en de kans bij te dragen aan het beste openbaar onderwijs van Rotterdam. Jouw plek is op het bestuurs-kantoor bij HR Support. Uiteraard bieden wij je optimale begeleiding zodat jij je stage succesvol kunt doorlopen.


Daarnaast ontvang je bij BOOR een passende stagevergoeding. Je kunt per direct starten, maar in ieder geval per februari en bent beschikbaar tot het einde van het schooljaar voor 16 uur per week.


Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag een mail met je motivatie, deze kun je sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl t.a.v. mevrouw Bernadette Gunes – van KleefDocument
Geplaatst op:
18 december 2018

Reageer voor:
20 februari 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HR Support

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
nvt

Salarisschaal:
nvt

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Stage

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel