Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Ben jij een derdejaars mbo student richting juridische dienstverlening of wel juridisch secretarieel - BOOR Services | HR advies en beleid

Ben jij een derdejaars mbo student richting juridische dienstverlening of wel juridisch secretarieel en wil jij jouw betrokkenheid bij de samenleving graag concreet vorm geven? Dan biedt stichting BOOR, één van de  grootste onderwijswerkgevers in Rotterdam,  jou de ideale stageplek.


Jouw toekomstige stageplek
Je komt te werken bij HR Support, onderdeel van de afdeling HR van stichting BOOR.
Hieronder vallen de personeels- en salarisadministratie (PSA), juridische personeelszaken en management ondersteuning. Het onderdeel juridische personeelszaken behandelt bezwaar- en be-roepszaken en werkt nauw samen met de bedrijfsjurist van stichting BOOR of met externe juristen. De contactpersoon binnen HR Support belast met juridische zaken in personele kwesties zal jou ondersteunen en begeleiden zodat jij een leerzame stage bij ons doorloopt.


De opdracht
Je wilt een leuke stage op juridisch secretarieel vlak binnen een bestuurlijke organisatie. Je hebt dan ook niet voor niets gekozen voor een opleiding in die richting. Je hoopt natuurlijk zo snel mogelijk je papiertje op zak te hebben, zodat je daadwerkelijk de arbeidsmarkt op kan om furore te maken. Voordat het zover is, rest je eerst nog een stage juridisch secretarieel. Naast de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling zal de focus van je stage opdracht vooral liggen op het gebied van juridische dienstverlening. Je werkt hiervoor samen met de collega’s op de afdeling, maar ook met andere afdelingen binnen BOOR Services, zoals de afdeling Bestuur en Beleid.


De werkzaamheden
Met jouw kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en doorvoeren van
juridische vraagstukken. Daarnaast ondersteun jij natuurlijk de afdeling bij het verwerken van dossiers, informeert betrokkenen over bepaalde regelingen, en behandelt juridische aanvragen en opdrachten in overleg met het team belast het behandelen van juridische zaken in personele kwesties. Ook ondersteun je de afdeling onder andere bij het beantwoorden van eerstelijns telefonische vraagstukken en e-mails.


Wat vragen wij van jou?
- Je volgt een opleiding juridische dienstverlening of juridisch secretarieel;
- je bent leergierig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en neemt een proactieve houding aan;
- je hebt kennis gedegen kennis van Microsoft Office;
- je bent servicegericht en betrokken.


Wat bieden wij jou?
Een interessante en leerzame stageplek binnen het grootste schoolbestuur van Nederland en de kans bij te dragen aan het beste openbaar onderwijs van Rotterdam. Jouw plek is op het bestuurs-kantoor bij HR Support in een klein team die volop in ontwikkeling is en waar jij met jouw input een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het toekomstbestendig maken van ons.
  

Uiteraard bieden wij je optimale begeleiding zodat jij je stage succesvol kunt doorlopen. Daarnaast ontvang je bij stichting BOOR een passende stagevergoeding. Je kunt per direct starten, maar in ieder geval per februari 2019 en bent beschikbaar tot het einde van het schooljaar voor 16 uur per week, bij voorkeur op de maandagen, dinsdagen of donderdagen.


Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag een e-mail waarin je jouw motivatie uiteenzet, deze kun je sturen naar: Sollicitatie@stichtingboor.nl t.a.v. Bernadette Gunen-van Kleef 
  
Document
Geplaatst op:
18 december 2018

Reageer voor:
20 februari 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HR advies en beleid

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
nvt

Salarisschaal:
nvt

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Stage

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel