Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht - OBS De Phoenix

De leerlingen en het team van OBS De Phoenix zijn op zoek naar een leerkracht voor een onderbouwgroep. We zoeken nadrukkelijk naar een collega, die niet een collega BOOR-school in de problemen brengt door tussentijds te vertrekken. Iedereen weet hoe lastig het is om in deze tijd een nieuwe gekalificeerde leerkracht aan te stellen  Leerlingen moeten een heel jaar kunnen genieten van hun juf of meester ! 


OBS De Phoenix telt momenteel 290 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. We hebben een samenwerking met een psz (Het Phoenixnest) van Peuter@Co. Het team telt 22 collega's. De school staat in een groene, rustige omgeving. De school profileert zich o.a. als brede school met een Early Bird programma. We werken met een continurooster. Zoals iedere school hebben we het leukste team met een muziek- en gymvakleerkracht.

Heb je belangstelling; kom eens informeel op bezoek. We willen je heel veel over onze school vertellen en je ook de sfeer laten proeven. Je kunt ons bereiken per mail (info@obs-dephoenix) of 0181-212943 (vragen naar Piet of Mariska).

Voor meer info verwijzen we je naar onze website.

Geplaatst op:
10 januari 2019

Reageer voor:
1 februari 2019

Met ingang van:
1 maart 2019

Werving:
Intern en extern

School:
OBS De Phoenix

Deelgemeente:
Rozenburg

Aantal wtf/fte:
1,000

Salarisschaal:
10 of 11

Dagen:
ma t/m vr.

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband