Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 7 - SBO Hoogvliet

Op zoek naar die SPECIALE kandidaat

Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs groep 7

Rotterdam Hoogvliet, 40 uur per week

Als groepsleerkracht SBO ben jij dagelijks bezig onze leerlingen het onderwijs en de aandacht te geven die ze verdienen. De leerlingen hebben speciale onderwijsbehoeften en hebben op één of meer vakgebieden een (forse) leerachterstand. Jij zorgt voor de sociaal emotionele en didactische ontwikkeling en begeleidt de leerlingen volgens een duidelijk en praktisch onderwijsarrangement. Je gaat daarbij uit van het ontwikkelingsperspectief van de leerlingen.

Jij bent die speciale groepsleerkracht voor ons met:

  • Een afgeronde pabo-opleiding

  • Wenselijk een jaar recente ervaring in het speciaal basisonderwijs

  • Directe beschikbaarheid

Jij maakt het verschil op onze school. Jouw sterke punten zijn een professionele houding, flexibiliteit en je hebt het vermogen snel contact met leerlingen op hun niveau te kunnen maken. Je signaleert de behoeften en speelt daaropin. Je bent bekend met het aanleren van sociale en cognitieve vaardigheden en de toepassing ervan. Uiteraard spreek jij uitstekend Nederlands en woon je bij voorkeur in regio Rijnmond.

Wij bieden jou:

Een aanstelling tot tenminste het einde van het schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling binnen stichting BOOR met een salaris op LA- of LB-schaal volgens cao. Je krijgt reiskostenvergoeding en de vakanties worden doorbetaald bij een langere aanstelling. Andere voordelen zijn: een eindejaarsuitkering, direct pensioen opbouwen, fiscale uitregeling voor reiskosten, en mogelijkheid tot gebruik maken van het fietsplan. Je komt te werken in een nieuw gebouw en met een geweldig team dat graag wil dat jij jezelf thuis voelt bij ons, maar bovenal leerlingen die blij zijn dat JIJ voor hen gekozen hebt!

Waar ga je werken:

SBO Hoogvliet is een openbare speciale basisschool, dus toegankelijk voor alle leerlingen die onderwijs op een speciale basisschool nodig hebben ongeacht hun afkomst. Wij staan voor respect en betrokkenheid ten opzichte van de verschillen tussen mensen en hun levensbeschouwingen. Wij willen dat onze leerlingen een zo volwaardig mogelijke plek, passend bij hun mogelijkheden, in de samenleving verwerven. Onze leerlingen moeten zo zelfstandig mogelijk door het leven kunnen gaan en zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daarom werken we voortdurend aan de zelfredzaamheid van de leerlingen. Het accent ligt op het aanleren van allerlei sociale en cognitieve vaardigheden en de toepassing ervan. SBO Hoogvliet is onderdeel van stichting BOOR.


Ben jij die Groepsleerkracht speciaal basisonderwijs die wij zoeken?

 

We komen graag met jou in contact! Stuur je C.V. en motivatiebrief zo snel mogelijk en tenminste vóór 20 januari 2018 naar Dimitri van Oort, recruiter: Alexandra Davoli; alexandra.davoli@stichtinboor.nl,   Voor meer informatie mag je natuurlijk bellen: 06-41335417. Een oriënterend gesprek met de directeur van SBO Hoogvliet en een eventuele meeloopdag is onderdeel van de selectieprocedure.

 Nadere informatie en solliciteren:
r.uitbeijerse@sbohoogvliet.nl

Geplaatst op:
15 januari 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
SBO Hoogvliet

Deelgemeente:
Hoogvliet