Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Afdelingsleider (2x) Het Passer College - Stichting BOOR


Door het vertrek van een van onze collega’s en de uitbreiding in locaties zoeken wij
voor Het Passer College te Rotterdam,


Afdelingsleiders (1,600 fte) M/V,


Het Passer College biedt vanuit kennis en ervaring voortgezet speciaal onderwijs en begeleiding aan leerlingen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar, de onderwijsbehoeften van de leerlingen staan voorop. Onze doelgroep betreft leerlingen met contactstoornissen (stoornissen binnen het autistisch spectrum zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger). 


Functieprofiel
Als afdelingsleider ben je de directe leidinggevende van de docenten/assistenten van je team. Afdelingsleiders zijn een onmisbare schakel tussen docenten en directie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van de afdeling, hieronder valt de kwaliteit van het onderwijs, het aannemen van leerlingen end e onderwijszorg en dagelijkse gang van zaken rondom de leerlingen. Je bent de voorzitter van de commissie voor begeleiding en je werkt nauw samen met de zorgcoördinator en ondersteunende diensten binnen de school.  Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het onderwijs en formuleert, binnen de gegeven kaders, de doelstellingen van jouw afdeling. Daarnaast ben je actief betrokken bij het maken van beleid. Je legt verantwoording af aan de locatiedirecteur. Verder coach je de teamleden, voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken en bewaak je de voortgang van de individuele en teamontwikkeling. Intern ben jij het gezicht van de afdeling. Je vertegenwoordigt jouw afdeling van Het Passer College tegenover de leerlingen, ouders, Stichting BOOR en de externe relaties. Je werkt samen met de andere afdelingsleiders en opereert in een omgeving waarin verschillende belangen samen komen ten behoeve van een passend onderwijs leerklimaat voor de leerlingen.


Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een onderwijsbevoegdheid, aangevuld met een afgeronde schoolleidersopleiding. Je hebt ervaring met lesgeven én leidinggeven in het speciaal onderwijs, bij voorkeur binnen het cluster 4. Je beschikt over operationeel leidinggevende kwaliteiten en je levert een bijdrage aan de onderwijskundige vernieuwingsprocessen. Je hebt visie op de recente onderwijsontwikkelingen binnen het speciaal en voortgezet onderwijs en vanuit die visie kan je het team aansturen.
Daarnaast beschik je over overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, goede communicatieve vaardigheden, ben je besluitvaardig en kun je goed plannen, organiseren en coördineren. Ook ben je in staat verantwoordelijkheden te delen en taken te delegeren. Je bent toegankelijk voor de medewerkers, leerlingen en hun ouders en je benadert hen op een respectvolle en geïnteresseerde manier. Je kunt zowel intern als extern contacten leggen en deze ook onderhouden.Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon Stolwerk locatiedirecteur, via m.stolwerk@depiloot.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal en tot 1 maart 2019 . Je kunt je sollicitatie sturen naar: l.both@depiloot.nl.Document
Geplaatst op:
6 februari 2019

Reageer voor:
1 maart 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Stichting BOOR

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,6 fte

Salarisschaal:
AC

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel