Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent Frans (1e/2e graads) - Libanon Lyceum


Wij zijn per direct op zoek naar een 1e/2e graads docent Frans. Het betreft hier een vervangingsaanstelling van 7 lesuren (mavo-3/havo-4).


“Inspirerend onderwijs voor nieuwsgierige kinderen”. Dat is waar het Libanon Lyceum voor staat. Leerlingen verdienen het om uitgedaagd te worden en dat doen wij in onze Wereldklassen met activerende didactiek, variatie in werkvormen en met betekenisvol onderwijs. De wereld in de klas, de klas de wereld in.


Onze doelen – onze wereldklassen!


1. Het Libanon Lyceum maakt leerlingen kansrijk voor vervolgonderwijs.

2. Het Libanon Lyceum ontwikkelt bij leerlingen een frisse blik op de wereld.

3. Het Libanon Lyceum leert leerlingen hun talenten te herkennen en te ontwikkelen.

4. Het Libanon Lyceum bereidt leerlingen voor op de samenleving van morgen.


Om deze doelen te bereiken werken wij met onze eigen aanpak: de wereldklasdidactiek. Elke klas is een wereldklas, elke leerling maakt dus kennis met het principe: de wereld de klas in, de klas de wereld in! 
In de wereldklas is er een mooie didactische balans tussen klassikaal les, samenwerkend leren, zelfstandig werken en projecten. Dit sluit goed aan op de werkwijze van veel basisscholen vandaag de dag. Bovendien doet deze aanpak meer recht aan de verschillen tussen kinderen en het biedt kinderen de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 
In de wereldklas wordt expliciet aandacht besteed aan de vaardigheden samenwerken, reflecteren, verantwoordelijkheid nemen en doorzetten. In gesprek met mentoren en ouders presenteren leerlingen zélf hun ontwikkeling. 
Binnen onze opleidingen zijn diverse keuzes te maken: Bèta Challenge, Technasium, gymnasium – plus een breed aanbod aan examenvakken. Op de volgende pagina’s vindt u ons opleidingsaanbod en de lessentabel. Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u interesse in deze vacature, stuur dan uw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. dhr. P.J.L. Scharff.

Meer informatie over de school vindt u op www.libanonlyceum.nl

Geplaatst op:
11 februari 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Libanon Lyceum

Deelgemeente:
Kralingen-Crooswijk

Aantal wtf/fte:
ca. 0,2

Salarisschaal:
LB/LC (afhankelijk van ervaring/bevoegdheid)

Dagen:
i.o.

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel