Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht groep 7 - Finlandia

Vacature: OBS Finlandia zoekt met spoed een Leerkracht groep 7

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Finlandia. 
 De meer dan 60 jaar oude basisschool Finlandia staat in de wijk Oud-Mathenesse te Rotterdam en  is gehuisvest in een ruim en imposant gebouw met een verrassend licht en vrolijk interieur. De Finlandia beschikt over een prachtig sportplein. Op onze school is ieder kind en iedere leerkracht welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.


Ons verhaal, jouw visie als leerkracht
Onze school werkt opbrengstgericht en heeft een sterk pedagogisch klimaat. Als school richten wij ons op ‘de basis op orde’. We zetten in op rekenen, taal en lezen. Maar dat is zeker niet het enige! Zo nemen wij deel aan het KCR-traject en gaan daarom met elke klas twee keer per jaar op stap in Rotterdam. Leerlingen komen dan in aanraking met verschillende culturele uitingen. Ook de ‘Bibliotheek op school’ is een programma waar wij aan deelnemen. Op Finlandia vinden wij plezier in lezen, naast goed technisch lezen, erg belangrijk.
Daarnaast zijn we een ‘Lekker Fit!’ school.  Lekker Fit! maakt onze leerlingen op een leuke en leerzame manier vertrouwd met de voordelen van een gezonde leefstijl. Het resultaat? Leerlingen bewegen meer, eten gezonder en zijn van plan dat te blijven doen. En waar wij ook nog bijzonder trots op zijn: onze leerlingen gaan graag naar onze school en waarderen de school met gemiddeld een 8!


Wat kan je van Stichting BOOR en OBS Finlandia verwachten?
Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

Zo zoeken wij bijvoorbeeld een Groepsleerkracht met een specialisme. Heb jij bijvoorbeeld naast de PABO een Master Sen behaald, dan hebben wij ruimte om jouw expertise in te zetten.
Maar er is meer:
- Je kunt full time aan de slag;
- Je komt te werken in een hecht team;
- Alle ruimte om je specialisatie in te zetten;
- Een fijne groep met 17 leerlingen;
- Inschaling afhankelijk van ervaring conform CAO PO.


Wat we van jou verwachten
Naast goed onderwijs voor elke leerling op onze school verwachten we dat je actief bijdraagt en deelneemt aan de ontwikkeling in de school. Wij begeleiden je als je start bij ons op school. De collega’s zijn bereid je graag te helpen bij vragen.
Je creëert een klimaat waarin leerlingen, ouders en collega’s zich gewaardeerd voelen. Je onderschrijft het opbrengstgericht werken bij de basisvakken en de andere programma’s waaraan wij deelnemen.
Het hechte teamgevoel ontstaat door de flexibiliteit en collegialiteit van het huidige team. We klaren de klus met elkaar. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid naar elkaar, de school, de leerlingen en ouders.Nadere informatie en solliciteren:
Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl. of rechtstreeks met Inge Jansen, Directeur Finlandia op nummer op 06-18930432

Geplaatst op:
13 maart 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Finlandia

Deelgemeente:
Delfshaven