Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 8 - Pluspunt

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op!

 

In verband met het vertrek van één van onze teamleden, zijn wij per 01-08-2019 op zoek naar versterking van ons team.  Wij zijn op zoek naar een bovenbouwleerkracht met een voorkeur voor groep 8. Werk jij graag samen met gemotivieerde en enthousiaste collega's? Ben je bevlogen en sta je met passie voor de klas? Neem dan zeker contact met ons op. Werk je parttime? Geen probleem! We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Over Pluspunt:

 

OBS Pluspunt is gelegen in de wijk Prinsenland, in Rotterdam. De school bestaat inmiddels alweer 26 jaar en opende haar deuren in 1992. Onze school telt ca. 270 leerlingen.

 

Pluspunt staat bekend om:

 

- Kwalitatief goed onderwijs met veel differentiatie

- Een sterk pedagogisch klimaat, waardoor kinderen zichzelf kunnen zijn.

- Een breed en uitdagend lesaanbod (onder meer Engels vanaf groep 1).

- Minerva onderwijs voor de meer- en hoogbegaafden.

- Aandacht voor Beeldende Vorming, bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie.

 

Pluspunt biedt kansen:

 

Leerlingen leren verschillend en daar moeten we rekening mee houden. Het gaat erom zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belangstelling, motivatie, tempo en de leerstijl van leerlingen en hen te betrekken bij het eigen leerproces. Op onze school zijn in principe alle kinderen welkom. Ook kinderen met een lichamelijke beperking, de meer- of hoogbegaafde leerlingen of leerlingen met andere ondersteuningsbehoeften. Daar waar mogelijk bieden wij onderwijs op maat. Pluspunt heeft een gevarieerd en modern aanbod met extra ondersteuning voor leerlingen die dit nodig hebben en verrijkingsgroepen voor kinderen die meer aankunnen. De school streeft ernaar de kinderen en hun ouders zich thuis te laten voelen op school. Alleen dan ontwikkelt een kind zich het beste. we zorgen voor een ongedwongen sfeer.



 


 


 


 

 

 



Document Nadere informatie en solliciteren:
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Edith Matser (directeur) T: 010-2020534 of mail je sollicatiebrief met CV naar: e.matser@obs-pluspunt.nl 

Geplaatst op:
2 april 2019

Reageer voor:
1 juni 2019

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Pluspunt

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
1.0

Dagen:
maandag t/m vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel