Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht groep 1/2 - Openbare Daltonschool Overschie

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie, zoeken met ingang van het volgend schooljaar een fulltime leerkracht voor groep 1/2.


Ben jij die leerkracht die ervaring heeft in het daltononderwijs of er affiniteit mee heeft en die vanaf volgend schooljaar bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief met cv naar martijn@daltonoverschie.nl.Nadere informatie en solliciteren:
Wij werken sinds 2010 officieel volgens de pijlers van het daltononderwijs . We blijven ons hierin ontwikkelen en hebben naast reguliere groepen ook SBO groepen op onze school. Het dalton onderwijsconcept is  voor ons het uitgangspunt en we willen graag ons team versterken met een enthousiaste leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een positieve instelling de kinderen les wil geven en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst.
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren rond onze school is gratis.
Als je wat meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om ons daltononderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school, 010 2450405 / 0628249899.
We zien je sollicitatie met plezier tegemoet.

Geplaatst op:
5 april 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
Overschie

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
L10

Dagen:
ma,di,wo,do,vrij

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel