Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Service Manager ICT - BOOR Services | Ict en facilitair

ONS VERHAAL


Stichting BOOR staat voor kwaliteit en onderwijs. Met 3800 medewerkers en ongeveer 80 scholen zijn wij de grootste onderwijswerkgever Rotterdam en omstreken en dragen wij zorg voor het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal.
BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een uitgebreid dienstenaanbod voor het BOOR bestuur en de scholen vallend onder de koepel van BOOR. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en sturende verantwoordelijkheid. Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden ondergebracht, waaronder Bestuur & beleid, Finance & control, Huisvesting & inkoop, HR, Onderwijskwaliteit en ICT & facilitair. Voor de afdeling ICT & Facilitair zoeken wij een Service Manager ICT.


HOE ZIET JOUW WERKDAG ER UIT?


Natuurlijk begin je de dag met een ‘goedemorgen’ en een goede kop koffie. Maar daarna ga je meteen aan de slag, jij bent namelijk mede verantwoordelijk voor het opzetten van de servicedesk. En de ochtend staat dan ook in het teken van overleg met collega’s om te bepalen hoe deze servicedesk eruit moet komen te zien om BOOR zo efficiënt mogelijk te faciliteren. Jouw focus vandaag richt zich op het uitzetten van de grote lijnen op het gebied van de beheerprocessen, waarbij je goed gebruik kunt maken van je kennis van ITIL en BiSL. Maar ondertussen heb je ook al met je collega’s van Recruitment gesproken want een servicedesk heeft ook medewerkers nodig om goed te kunnen functioneren. Samen met de Recruiter heb jij het profiel al klaarstaan.
Na een gezellige lunch met collega’s en een banaan uit de kantoor fruitmand heb je nog een aantal telefoontjes gepland met ICT leveranciers. Hierna alweer op naar het volgende: je hebt een overleg staan met een leverancier, bepaalde afspraken zoals die in de SLA zijn afgesproken zijn niet behaald. Jij brengt samen met de leverancier in kaart waarom niet en wat er gedaan wordt om wel deze afspraken te behalen. Na het bezoek schrijf je een notitie hierover voor de afdeling, zodat iedereen op de hoogte is. Tenslotte heb je nog een gesprek met een collega van de afdeling HR over nieuwe wensen voor het ondersteunen van het recruitmentproces. Je bespreekt wat er nodig is om de nieuwe website in beheer te nemen.  Na een hectische en afwisselende dag fiets jij tevreden naar huis. De afdeling heeft ook vandaag weer een aantal mooie stappen kunnen maken in het kader van de verdere professionalisering.

 
WAT MAG JE VAN BOOR VERWACHTEN?


Bij BOOR hebben we de ambitie om het beste onderwijs te leveren, daarvoor heb we natuurlijk een efficiënt werkende ICT afdeling nodig. Aan jou om hier met jouw ervaring en expertise een cruciale bijdrage aan te leveren. En verder?


• Dynamisch, geen dag is het zelfde;
• Ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten;
• Flexibele werkomgeving: een fijne werkplek binnen een klein, gezellig team en thuiswerken is in overleg mogelijk;
• We faciliteren je uiteraard met een laptop en een mobiele telefoon;
• Het salaris is markt conform en afhankelijk van opleiding en ervaring;
•  Een aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging;
• Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de BOOR Services uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


Dat je een bruggenbouwer bent. Jij begrijpt als geen ander dat verbinding nodig is om verder te komen. Daarnaast houd je van resultaten behalen, heb je een ondernemende instelling en beschik je over een goede dosis creativiteit. Tenslotte:


• Heb je  ervaring in de sector onderwijs en kennis van onderwijs dan is dat zeker een pré;
• Je hebt ervaring in het opzetten een IT-servicedesk;
• Gedegen kennis van ITIL, BISL en ASL;
• Inzicht in de effectieve en efficiënte inzet van ICT, zowel bedrijfsmatig als in het onderwijs, zowel wat betreft applicaties, devices als digitale leermiddelen;
• Een afgeronde opleiding IT (bijvoorbeeld BIM of SLM) op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur op WO-niveau;
• Enkele jaren werkervaring in vergelijkbare functie(s).


Werk jij al bij BOOR heb jij een ICT achtergrond en gevraagde opleiding maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, reageer dan toch!
Wij gaan dan graag met jou in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt dan bellen naar 010 2540800 en vragen naar Jeremy van der Vaart, mailen mag natuurlijk ook: Jeremy.vandervaart@stichtingboor.nl
Nadere informatie en solliciteren:
Enthousiast geworden? Leuk! We zien je brief en C.V. graag per mail tegemoet. Je kunt deze mailen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.  Gaat ons digitale hart sneller kloppen van jouw brief, dan nodigen we je graag uit voor een eerste en hopelijk ook een tweede gesprek. Zijn we dan nog enthousiast over elkaar? Dan zorgen wij dat het eerste kopje verse cappuccino voor je klaar staat op de afdeling.
We ontvangen je sollicitatie graag voor 17 mei a.s.

Geplaatst op:
3 mei 2019

Reageer voor:
17 mei 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | Ict en facilitair

Deelgemeente:
Centrum