Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent Nederlands - Mytylschool De Brug

Mytylschool De Brug – een school voor lichamelijk of meervoudig beperkte leerlingen – zoekt een

 

docent Nederlands 2e graads (0,5 fte) M/V

met ingang van 2 september 2019

voor de afdeling vmbo-havo

 

De Brug, een school voor fysiek beperkte leerlingen (LG/LZ), biedt vso diplomagericht onderwijs op vmbo- en/of havoniveau. De school streeft naar zo regulier mogelijk onderwijs waar mogelijk. De school is toegankelijk voor rolstoelen en is voorzien van aanpassingen waardoor leerlingen zo goed mogelijk begeleid worden. Verder heeft de  school heeft drie afdelingen: basisschool, vmbo/havo en praktisch gericht voortgezet onderwijs. Het onderwijs op de afdeling vmbo-havo kenmerkt zich door de kleine klassen. Alle leerlingen willen zich graag verder ontwikkelen en als docent word je in staat echt het verschil te maken!

 

Wat ga jij doen?

> Je verzorgt de lessen Nederlands van de onderbouw vmbo/havo;

> Je begeleidt leerlingen tijdens huiswerk- en studie-uren;

> Je vervult in de toekomst mogelijk het mentoraat van een groep;

> Je begeleidt projecten in de onderbouw.

 

 Wie ben jij?

Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep. Je bent in staat om individuele programma’s samen te stellen voor de leerlingen en aan te sluiten op specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding 2e graads Nederlands.  

Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt. Tevens draag je de eindverantwoordelijkheid voor het onderwijsprogramma binnen jouw vakgebied.

 

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling volgens schaal L11 conform CAO-PO. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4228,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een aanstelling van 1 jaar met bij geschiktheid de mogelijkheid tot verlenging.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met dhr. R. schouten via het nummer 010-2111774 of via rsch@mytylschooldebrug.nl  Solliciteren kan uitsluitend digitaal voor 24 mei 2019 via bovenstaand mailadres.


Procedure

Graag nodigen wij je uit om te solliciteren tot 24 mei 2019. We streven ernaar om je uiterlijk 31 mei 2019 van terugkoppeling te voorzien. Op basis van een brieven- en cv-selectie wordt een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Werkzaamheden zullen aanvangen met ingang van start schooljaar 2019-2020.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Document Nadere informatie en solliciteren:

 Voor meer inhoudelijke informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met dhr. R. schouten via het nummer 010-2111774 of via rsch@mytylschooldebrug.nl  Solliciteren kan uitsluitend digitaal voor 24 mei 2019 via bovenstaand mailadres.
 

Procedure

Graag nodigen wij je uit om te solliciterentot 24 mei 2019. We streven ernaar om je uiterlijk 31 mei 2019 van terugkoppeling te voorzien. Op basis van een brieven- en cv-selectie wordt een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Werkzaamheden zullen aanvangen met ingang van start schooljaar 2019-2020.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Geplaatst op:
10 mei 2019

Reageer voor:
24 mei 2019

Met ingang van:
1 september 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Mytylschool De Brug

Deelgemeente:
Hillegersberg-Schiebroek

Aantal wtf/fte:
0,5

Salarisschaal:
L11

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel