Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht middenbouw 3/4 - De Clipper

ONS VERHAAL

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Montessorischool De Clipper. 
De Clipper is gevestigd in een nieuw, ruim en vooral licht gebouw op de Laan op Zuid op de Kop van Zuid. Op dit moment zijn ruim 350 leerlingen ingeschreven. De Clipper is een openbare montessoribasisschool met veertien groepen. De Clipper is een school met veel diversiteit. De populatie is een afspiegeling van de wijk. Ons voedingsgebied bestaat uit oud Feyenoord, Kop van Zuid/ Entrepot, Katendrecht, Veranda, Hillesluis en de Afrikaanderwijk. De Clipper wordt bezocht door kinderen vanuit meer dan 30 culturele achtergronden. De Clipper staat in een stadontwikkelingsgebied, waar veel nieuwbouw al gerealiseerd is en voor de toekomst meer woningbouw gepland is.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


De Clipper is een school met gedreven leerkrachten, die duidelijk weten wat er van hen verwacht wordt. De Clipper is niet alleen gericht op taal en rekenen, maar gericht op de algehele ontwikkeling van het kind. Het team heeft hoge verwachtingen van elkaar en van de kinderen en heeft als doel kinderen optimaal te helpen ontwikkelen.


WAT MAG JE VAN MONTESSORISCHOOL DE CLIPPER EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen!
Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


• Lesbevoegdheid
• Affiniteit met de middenbouw
• Bereid tot het volgen van de montessori opleidingNadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen? Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.
wil je meer weten over de school zelf, dan kun je bellen met Nabila Bommeljé (directeur a.i.) 06-16445899Geplaatst op:
10 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
De Clipper

Deelgemeente:
Feijenoord

Aantal wtf/fte:
1.0

Salarisschaal:
L10 of L11 met coordinerende taak

Dagen:
ma t/m vrij

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel