Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Intern Begeleider - Jan Prins

Op De Jan Prinsschool hebben we per heden een vacature voor Intern Begeleider. 
De Jan Prinsschool is een Montessorischool met ongeveer 400 leerlingen gelegen in het centrum van Rotterdam.
Wij zijn op zoek naar een intern begeleider die, in samenwerking met de directie, de onderwijskundige ontwikkeling binnen ons montessoronderwijs verder vorm wil geven. Ervaring met het inrichten en monitoren van de kwaliteitszorg binnen het Montessorionderwijs stellen wij zeer op prijs.

Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert leerkrachten bij hun pedagogisch/didactisch handelen.
De IB-ers op de Jan Prinsschool zijn samen met de directie verantwoordelijk voor de ondersteuningsstructuur op school. Je brengt samen met de leerkrachten de groep in beeld en monitort deze door het doen van observaties en het op de voet volgen van de (cognitieve) ontwikkeling van leerlingen.
Op de Jan Prinsschool zien wij ouders als partners waarmee samengewerkt wordt en je onderhoudt dan ook contact met de ouders van de leerlingen.
Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de contacten met externe partners als PPO en ambulant begeleiders en verzorgt samen met de leerkrachten aanvragen voor onderzoek en ondersteuning.

Wij zoeken een intern begeleider die

-In het bezit is van PABO diploma, in het bezit is van een afgeronde IB opleiding (HBO Master) of bezig met een gerichte opleiding IB

-Kennis van/affiniteit heeft met het montessorionderwijs ; is bereid de montessori opleiding voor IB/leidinggevenden te volgen; in het algemeen sta je open voor professionele ontwikkeling.

-het verbeteren van het montessorionderwijs als een mooie uitdaging ziet en loopt niet weg voor het stellen en nakomen van concrete verbeterdoelen;

-Die aantoonbare ervaring heeft als intern begeleider en/of competenties op dit vakgebied.Nadere informatie en solliciteren:
Als je bent geïnteresseerd in deze uitdagende functie op de Jan Prinsschool nodigen we je van harte uit te solliciteren.Op de Jan Prinsschool kom je in een team dat goed samenwerkt, met 2 ervaren collega intern begeleiders en een uitstekend pedagogisch en didactisch klimaat. Wij stimuleren professionele ontwikkeling en ook binnen de stichting BOOR bestaat er een netwerk dat samenwerking met intern begeleiders stimuleert.
De aanstelling geschiedt volgens CAO-PO, afhankelijk van kennis en ervaring. De aanstelling is tijdelijk en wordt bij voldoende functioneren omgezet naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leontine Burg, adjunct-directeur en intern begeleider, leontine@janprinsschool.nl of via 010 - 4133111. Ook kun je op onze website kijken voor meer informatie over de school : www.janprinsschool.nl
Wij ontvangen je sollicitatie naar deze uitdagende functie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 1 juni 2019 (directie@janprinsschool.nl). De gespreksdata zijn in overleg.


Geplaatst op:
11 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Jan Prins

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,6 tot 1

Salarisschaal:
L11

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel