Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 3 - De Esch

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS De Esch.  
OBS De Esch is volop in beweging. We zijn de enige school in de wijk De Esch. Elke dag bieden wij onderwijs aan zo’n 134 leerlingen uit allerlei verschillende culturen. Ondanks deze verschillende culturen in de school, heerst er binnen de school een rustige, fijne en gemoedelijke sfeer. We vinden het belangrijk elkaar te respecteren
Wij huisvesten momenteel 6 groepen in ons gebouw. Ons streven is dan ook om de komende jaren meer kinderen uit de omgeving te trekken naar onze school en zo verder door te groeien in ons leerlingaantal.
In ons knusse schoolgebouw is een peuterspeelzaal gevestigd waarmee wij samenwerken.

Sinds de komst van de nieuwe directeur in schooljaar 2018-2019 is er veel in ontwikkeling. Op onderwijsinhoudelijk vlak werken we elke dag met elkaar ontzettend hard om de basis op orde te krijgen en te houden. In de zomervakantie van 2019 staat er een grootschalige interne renovatie gepland; we zijn de school dus op alle fronten nieuw leven aan het inblazen. 


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


Schooljaar 2019-2010 zullen wij starten in een gerenoveerd schoolgebouw, met een nieuwe teamsamenstelling en met vernieuwende plannen om ons onderwijskwaliteit te optimaliseren. 
We maken van OBS De Esch de school in de wijk waar ouders en kinderen uit de omgeving naartoe willen, met als belangrijkste basis goed onderwijs binnen een veilig klimaat, waarbij aandacht is voor al onze leerlingen.


WAT MAG JE VAN OBS DE ESCH EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe.

Kortom een organisatie waarbij jij jezelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

• Een relatief kleine school met enthousiaste kinderen en ouders;
• Een klein team met enthousiaste, betrokken collega’s;
• Volop kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
• Vanaf het nieuwe schooljaar flitsend nieuwe schoolinrichting in een knus schoolgebouw;
• Een prachtig uitzicht op het mooiste, verborgen plekje van Rotterdam.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN


We zijn op zoek naar collega’s die bij willen dragen aan dit mooie bouwwerk, teamspelers die in gezamenlijkheid op willen trekken om de ontwikkelingen voort te zetten, collega’s die ambitie hebben om naast het les geven ook hun onderwijsinhoudelijke kennis te delen binnen de school.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op:
13 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Esch

Deelgemeente:
0