Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

OBS De Phoenix zoekt een Directeur - OBS De Phoenix

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS De Phoenix.


OBS De Phoenix is gelegen in een groen gedeelte van Rozenburg en beschikt over twee locaties, het hoofdgebouw aan het Bramenpad 1 (groepen 1 t/m 5) en de dependance aan de Gruttostraat 2 (groep 6 t/m 8). De schoolt telt 300 leerlingen verdeeld over 12 groepen. Er wordt samengewerkt met de peuterspeelzaal “Het Phoenixnest”.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS DIRECTEUR


De Phoenix kenmerkt zich door eigentijds onderwijs met o.a. Engels voor de groepen 1 t/m 8, brede school activiteiten (muziek, ICT-les en techniek), huiswerk voor de groepen 3 t/m 8, gebruik van Snappet voor ieder kind vanaf groep 4. We werken met een continurooster; alle leerlingen lunchen op school. We hechten veel waarde aan een plezierig leerklimaat,  het sociaal-emotionele programma RVV-lessen (respect, veiligheid en vertrouwen) zetten wij hiervoor in.


Ons verhaal vormt de basis van jouw visie. Een visie die een klimaat schept waarin elke medewerker zich prettig voelt. Wat we willen uitstralen als school is duidelijk. Jouw visie en stijl gaan bijdragen aan het vertrouwen en de professionaliteit van het team.


WAT MAG JE VERWACHTEN VAN OBS DE PHOENIX EN STICHTING BOOR?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Binnen BOOR is een breed scala aan onderwijsvormen aanwezig.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leidinggevende faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de Phoenix om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen.  Daarnaast zijn er mogelijkheden genoeg om jouw kwaliteiten binnen het onderwijs optimaal in te zetten. Maar er is meer:

• Inschaling Conform CAO PO, DB Schaal;
• Ruimte om praktisch invulling te geven aan je visie;
• Groot schoolbestuur met verschillende onderwijsvormen en concepten;
• Sparren met andere OBS directeuren over vak gerelateerde onderwerpen;
• Een fulltime functie waarbij je jouw talent en expertise als schoolleider optimaal kunt inzetten.WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


Met jouw werkervaring bijdragen aan de talentontwikkeling van iedere leerling. Uiteraard heb je een opleiding tot schoolleider gevolgd of ben je bereid deze te volgen. Onze verwachting? Jij ondersteunt en draagt onze visie en bepaalt jouw werkwijze hierin zodat jouw school het beste onderwijs biedt in Rozenburg. We verwachten dat je open staat voor flexibiliteit en mobiliteit van medewerkers en dit actief aanmoedigt en de kwaliteit nastreeft die wij verwachten van docenten en leerkrachten. Samenwerking tussen onze scholen is heel belangrijk.


Wat we verder samen met jou willen bereiken:
• Een klimaat creëren waarin kinderen, medewerkers en ouders zich gemotiveerd, gestimuleerd en gewaardeerd voelen;
• Een team op een inspirerende manier begeleiden bij het verankeren en verdiepen van doorgevoerde veranderingen op onderwijskundig gebied, je doet dit vooral door te coachen en te bouwen in combinatie met een motiverende stijl;
• Ouders als waardevolle partners betrekken, zowel bij de ontwikkeling van hun kinderen als bij de ontwikkeling van de visie van de schooL.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Het eerste gesprek vindt plaats met de Bovenschoolse Directeur en een benoeming- en adviescommissie. Willen we met jou verder in gesprek en jij met ons, dan krijg je een opdracht die je presenteert voor de Bovenschoolse Directeur en dezelfde benoeming- en advies Commissie. Ten slotte volgt er een arbeidsvoorwaarden gesprek en kun je aan de slag bij OBS De Phoenix. Vragen? Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl. Je kunt tot 30 mei solliciteren.

Geplaatst op:
16 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:


Werving:
Intern en extern

School:
OBS De Phoenix

Deelgemeente:
Rozenburg