Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent Nederlands Tweede graads - Mytylschool De Brug

ONS VERHAAL

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Mytylschool De Brug, een school voor lichamelijk of meervoudig beperkte leerlingen.
De Brug, een school voor fysiek beperkte leerlingen (LG/LZ), biedt vso diplomagericht onderwijs op vmbo- en/of havo niveau. De school streeft naar zo regulier mogelijk onderwijs waar mogelijk. De school is toegankelijk voor rolstoelen en is voorzien van aanpassingen waardoor leerlingen zo goed mogelijk begeleid worden. Verder heeft de  school heeft drie afdelingen: basisschool, vmbo/havo en praktisch gericht voortgezet onderwijs. Het onderwijs op de afdeling vmbo-havo kenmerkt zich door de kleine klassen. Alle leerlingen willen zich graag verder ontwikkelen en als docent ben je in staat echt het verschil te maken!


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS DOCENT

Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep. Je bent in staat om individuele programma’s samen te stellen voor de leerlingen en aan te sluiten op specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften. Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt. Je bent eindverantwoordelijk voor het onderwijsprogramma binnen jouw vakgebied en verzorgt de lessen Nederlands van de onderbouw vmbo/havo. Daarnaast begeleidt je leerlingen tijdens huiswerk- en studie uren en begeleidt je projecten in de onderbouw. In de toekomst vervul je mogelijk het mentoraat van een groep.


WAT MAG JE VAN MYTYLSCHOOL DE BRUG EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen, een organisatie dus waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Voor deze functie geldt een inschaling


volgens schaal L11 conform CAO-PO. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4228,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een aanstelling van 1 jaar met bij geschiktheid de mogelijkheid tot verlenging.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?

Dat onze doelgroep op je lijf geschreven is, want jij vindt dat alle kinderen recht hebben op goed onderwijs. Uiteraard beschik je over een afgeronde opleiding 2e graads Nederlands.  Je bent beschikbaar voor 0.5 fte per week.Nadere informatie en solliciteren:
Graag nodigen wij je uit om te solliciteren tot 24 mei 2019. We streven ernaar om je uiterlijk 31 mei 2019 van terugkoppeling te voorzien. Op basis van een brieven- en cv-selectie wordt een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Werkzaamheden zullen aanvangen met ingang van start schooljaar 2019-2020.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met dhr. R. schouten via het nummer 010-2111774 of via rsch@mytylschooldebrug.nl
Solliciteren kan uitsluitend digitaal voor 24 mei 2019 via bovenstaand mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op:
16 mei 2019

Reageer voor:
24 mei 2019

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Mytylschool De Brug

Deelgemeente:
0