Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht onderbouw/middenbouw - Jacob Maris

ONS VERHAAL

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Jacob Maris. 
OMBS Jacob Maris ligt op de rand van recreatiegebied “Het Lage Bergse Bos” en is gelegen aan de rand van het Molenlaankwartier van de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Het Molenlaankwartier is een rustige en groene woonwijk met een dorps karakter.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


• Het verwerven van kennis, waarbij we streven naar zo optimaal mogelijke leeropbrengsten, in de breedste zin van het woord.
• Het afstemmen op de eigen ontwikkeling van een kind en op de verschillen tussen leerlingen.
• Het mogen maken van fouten met als uitgangspunt: van fouten kan je leren (growth mindset, Dweck 2006).
• Leer mij het zelf te doen, leerlingen krijgen ontdekkingsruimte en de leerkracht begeleidt ze als coach en expert.


WAT KAN JE VAN JACOB MARIS EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

Op OMBS Jacob Maris vinden wij het cultuuronderwijs onmisbaar voor de vorming van jonge mensen tot kritische volwassenen. Via cultuuronderwijs ontwikkelen kinderen hun talenten, maken zij kennis met schoonheid en leren zij de waarde van kunst te begrijpen. Kunst zorgt voor historisch besef en daagt leerlingen uit om een creatieve, onderzoekende houding te ontwikkelen.
Op OMBS Jacob Maris is het voor iedereen op elk niveau mogelijk om zijn talenten zo breed mogelijk te ontwikkelen. De montessorigedachte is de leidraad van ons onderwijs. We werken aan de brede talent -ontwikkeling van kinderen.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN


We zoeken een fijne, gezellige en gemotiveerde collega die:
• Affiniteit heeft met deze bouwen
• In bezit is van een Montessori-diploma of bereid is dit te behalen
• Kennis en visie meeneemt
• Nieuwsgierig is naar ons gezellige top-teamNadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
20 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Jacob Maris

Deelgemeente:
0