Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Flexibele Leerkracht/Onderwijsassistent voor BOOR Werkt - BOOR Services | BOOR Werkt

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waarbij wij verschillende onderwijsvormen bieden binnen het openbare primair en voortgezet onderwijs.
Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders.

Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS POOL MEDEWERKER


Ons verhaal vormt de basis van jouw visie. De leerlingen die nu op school zitten zijn de burgers van morgen. Betrokkenheid, burgerschap en verantwoordelijkheid zijn daarbij essentiële pijlers. Door leerlingen te leren hoe belangrijk je leefomgeving is en dat je daar ook (zelf en samen) invloed op uit kunt oefenen door krachten te bundelen, maak je hen bewust van het feit, dat zij zelf de regie over hun toekomst kunnen hebben en hun toekomst kunnen beïnvloeden.WAT MAG JE VAN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit en continuïteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen. En dat jij daar een belangrijke bijdrage aan kunt leveren, want ook al is de eigen leraar ziek,  onderwijs mag nooit stil liggen. Dit betekent dat jij hét verschil kunt maken voor de klas:  tussen naar huis gestuurd worden omdat de meester ziek is of gewoon onderwijs kunnen volgen met een ‘inval’ juf. Wij maar ook jij, willen natuurlijk graag dat laatste. 

Wat je van ons mag verwachten is dat wij je de mogelijkheid bieden kennis te maken met verschillende scholen en onderwijsvormen omdat je het type bent ‘rust roest’. Afwisseling en verbreding van je onderwijs kennis is voor jou een must. Of je wilt ervaring opdoen voordat je een definitieve keuze maakt voor onderwijs dat bij jou als leerkracht past. Of je nu net afgestudeerd bent of een ‘oude rot’ in het vak, wij bieden jou de mogelijkheid je kennis en kunde op verschillende plekken in te zetten.


Maar er is meer:
- Je bepaalt zelf je eigen inzetbaarheid, of dit nu vaste uren zijn of geheel flexibel;
- De kans ervaring op te doen bij verschillende scholen;
- Ruimte om jezelf als leerkracht verder te ontwikkelen;
- Inschaling afhankelijk van ervaring conform CAO PO;
- Reiskosten vergoeding;
- Ondersteuning bij de uitvoer van je persoonlijk ontwikkelplan;
- Afhankelijk van welke vorm je kiest in flexibiliteit, doorbetaling vakanties;
- Pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering;
- Mogelijkheid deel te nemen aan studiedagen;
- En last but not least:  kinderen die stiekem best blij zijn dat je komt.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


Bijdragen aan de talentontwikkeling van iedere leerling. Onze verwachting? Jij ondersteunt en draagt onze visie in je dagelijkse omgang met de kinderen uit en dat je daarbij de kwaliteit nastreeft die wij verwachten van onze docenten. Dat je als groepsleerkracht of onderwijsassistent een klimaat creëert waarbij kinderen, collega’s en ouders zich gestimuleerd en gewaardeerd voelen. Dat je nieuwsgierig bent naar de verschillende onderwijsvormen en graag een uitdaging aangaat ook al is het onbekend terrein. Dat je flexibel bent en snel kunt schakelen.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op ons bestuurskantoor en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van stichting BOOR. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst binnen de pool van BOOR Werkt. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.Geplaatst op:
21 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | BOOR Werkt

Deelgemeente:
0