Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht middenbouw - De Globe

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS De Globe. 
De naam De Globe is in augustus 1995 ingevoerd vanwege een fusie tussen de scholen Dubbelspoor gevestigd aan de Zwartewaalstraat en Dubbeldekker aan de Den Hertigstraat. De keuze viel toen op de naam De Globe, aangezien onze leerlingen uit alle delen van de wereld afkomstig zijn (bijna 40 verschillende nationaliteiten). Openbare basisschool De Globe bestaat uit twee schoolgebouwen, die allebei in 1929 zijn geopend. Twee scholen met een rijke geschiedenis. Beide locaties zijn gelegen in de Tarwewijk binnen de deelgemeente Charlois.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


De Globe is een dynamische basisschool die veiligheid en respect als kernwaarden heeft.
De school staat in de multiculturele Tarwewijk.

Onze missie is: Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur
 • Zorg goed voor jezelf
 • Zorg goed voor een ander
 • Zorg goed voor deze plek

Denk jij in oplossingen en kansen. Onderschrijf je onze kernwaarden en missie. Wil je een bijdrage leveren aan een brede ontwikkeling voor de kinderen in de Tarwewijk? Solliciteer dan!


WAT KAN JE VAN DE GLOBE EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:
? Een baan op een ‘wereld’ school met een geweldig, hardwerkend team.
? De ruimte om, binnen de missie en visie van de school, te innoveren en te experimenteren.
? Een fijne werksfeer en collegiale ondersteuning.
? De ruimte om je verder te ontwikkelen en in jezelf te investeren.
? Fantastische kinderen en ouders.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN


? Je bent in het bezit van een Pabo diploma. Diploma’s of certificaten van aanvullende opleidingen of cursussen zien we als een pré. (Teach Like A Champion, Met Woorden in de Weer, EDI)
? Je bent innovatief ingesteld en hebt een goed reflecterend vermogen.
? Je kunt een goede band opbouwen met ouders en ziet hen als educatief partner.
? Je hebt een open houding en bent bereid het beste uit jezelf te halen.
? Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
? Je bent flexibel, stressbestendig en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
23 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Globe

Deelgemeente:
0