Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht tussenbouw (5/6) - Jan Prins

De Jan Prinsschool is een Rotterdamse stadsschool midden in het centrum waar voor de leerlingen genoeg ruimte is om te spelen, zelfs bovenop het gebouw. Gelegen naast de markthal kun je spreken van een unieke locatie.

Met de uitgangspunten van Maria Montessori als onze basis en met een blik op de toekomst werken we aan sociale vorming, persoonlijke vorming en basisvaardigheden bij onze kinderen. Op de website van de school kan je meer lezen over de uitgangspunten van het Montessorionderwijs en de invulling die wij daar op de Jan Prinsschool aan geven.

In verband met groei van de school zoeken wij per het nieuwe schooljaar (maar liever nog per zsm.) een nieuwe collega die fulltime het werk in de groep 5/6 kan doen.  Je zal starten met een tijdelijke aanstelling dat bij goed functioneren zal worden omgezet in een vast dienstverband.  Wij bieden een professionele collegiale omgeving. Samen met de andere leerkrachten van de bouw (groep 5-6-7-8) vorm je een team dat samen de voorbereidingen doet en elkaar steunt wanneer dat nodig is.

Van jou vragen we enthousiasme om met de leerlingen te werken van ca. 10-11 jaar, in ieder geval affiniteit met Montessorionderwijs maar bij voorkeur ervaring en de Montessoridiploma, een professionele houding en een positieve inzet in de teamsamenwerking.Nadere informatie en solliciteren:
nadere informatie kan je opvragen bij Amrita Merhai (bouwcoördinator, ma-di-woe).
Uw sollicitatie kunt u sturen naar directie @janprinsschool.nl

Geplaatst op:
24 mei 2019

Reageer voor:
15 juni 2019

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Jan Prins

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
WTF 1

Salarisschaal:
L10

Dagen:
full time of in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel