terug naar lijst

Leerkracht middenbouw (3/4) - Jan Prins

De Jan Prinsschool is een Rotterdamse stadsschool midden in het centrum waar voor de leerlingen genoeg ruimte is om te spelen, zelfs bovenop het gebouw. Gelegen naast de markthal kun je spreken van een unieke locatie.

Met de uitgangspunten van Maria Montessori als onze basis en met een blik op de toekomst werken we aan sociale vorming, persoonlijke vorming en basisvaardigheden bij onze kinderen. Op de website van de school kan je meer lezen over de uitgangspunten van het Montessorionderwijs en de invulling die wij daar op de Jan Prinsschool aan geven.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime leerkracht middenbouw en na de zomervakantie nog eens 2 leerkrachten voor de middenbouw. Wij bieden een professionele collegiale omgeving. Samen met de andere leerkrachten van de bouw vorm je een team dat samen de voorbereidingen doet en elkaar steunt wanneer dat nodig is.

Van jou vragen we enthousiasme om met de leerlingen te werken van ca. 6-7-8 jaar, in ieder geval affiniteit met Montessorionderwijs maar bij voorkeur ervaring en de Montessoridiploma, een professionele houding en een positieve inzet in de teamsamenwerking.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Willemijn Kuijper (directeur-06-27623943). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl

Geplaatst op:
19 mei 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Jan Prins

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
L10

Dagen:
full time of in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel