Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docenten Het Passer College (0,6-1,0 WTF) - De Piloot

Het Passer College biedt kwalitatief goed onderwijs, geeft de leerlingen het gevoel dat zij gezien en gekend worden, zorgt ervoor dat de leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot een waardevol lid van de maatschappij, geeft leerlingen de kans een diploma en/of certificaten en/of branchecertificaten te behalen. Het Passer College hanteert de kerndoelen van het regulier voortgezet onderwijs.

Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering. Kwalitatief goed onderwijs wordt geboden door een zorgvuldige afstemming van leermogelijkheden, planmatig handelen en interventies. Door middel van nauwkeurig volgen, observeren en onderwijs geven wordt toegewerkt naar een situatie waarin de leerling zelf, ondanks zijn beperkingen, grip krijgt op de omgeving op school en thuis.Document Nadere informatie en solliciteren:
Bent u geïnteresseerd? Dan nodigen wij u uit om een motivatiebrief én CV te mailen aan directie Het Passer College, vacature@hetpassercollege.nl.

Geplaatst op:
27 mei 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
27 mei 2019

Werving:
Intern en extern

School:
De Piloot

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
(0,6-1,0 WTF)

Salarisschaal:
L11

Dagen:
Gehele week

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel