zoeken

terug naar lijst

leerkracht bovenbouw/middenbouw - Pluspunt


Zoek je een baan met afwisseling en uitdaging? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

 

Wij zijn per 01-08-2019 op zoek naar versterking van ons team.  Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare collega met een voorkeur voor de midden- en bovenbouw. Na de zomervakantie geef je één dag per week les aan groep 8 en twee dagen per week aan een middenbouwgroep. 


Over Pluspunt:


OBS Pluspunt is gelegen in de wijk Prinsenland, in Rotterdam. De school bestaat inmiddels alweer 26 jaar en opende haar deuren in 1992. Onze school telt ca. 270 leerlingen.


Pluspunt staat bekend om:


- Kwalitatief goed onderwijs met veel differentiatie

- Een sterk pedagogisch klimaat, waardoor kinderen zichzelf kunnen zijn

- Een breed en uitdagend lesaanbod (onder meer Engels vanaf groep 1)

- Minerva onderwijs voor meer begaafde leerlingen

- Aandacht voor Beeldende Vorming, bewegingsonderwijs en Wetenschap & Technologie.


De school streeft ernaar de kinderen en hun ouders zich thuis te laten voelen op school. Alleen dan ontwikkelt een kind zich het beste. We zorgen voor een ongedwongen sfeer.


Werk jij graag samen met gemotivieerde en enthousiaste collega's? Ben je bevlogen en sta je met passie voor de klas? Neem dan zeker contact met ons op. Ben je eerder beschikbaar of wil je liever fulltime werken? Geen probleem! We bespreken graag de mogelijkheden.


Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.

Wil je meer weten over de functie of de school? Neem dan contact op met Edith Matser (directeur) T: 010-2020534 of  e.matser@obs-pluspunt.nl 

Geplaatst op:
3 juli 2019

Reageer voor:
1 oktober 2019

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Pluspunt

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
0,6

Salarisschaal:
L10

Dagen:
maandag, dinsdag en vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel