Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 1/ 2 - Over De Slinge

Stel nou dat jij weet wat goed lesgeven is en je als vanzelfsprekend stuurt op resultaat. Dan zoeken wij jou als leerkracht van een van onze groepen 1/ 2.

Over De Slinge is een openbare school waar een betrokken team voortdurend bezig is om er samen met ouders voor te zorgen dat elk kind optimaal presteert en zijn eigen talenten ontdekt.
Over De Slinge hecht met name waarde aan: veiligheid, sociale vaardigheden en een sportieve, gezonde leefstijl.

Betrokkenheid door een open communicatie en participatie met ouders actief uit te dragen. Betrokkenheid naar elkaar als collega’s en het verstrekken van feedback. Kinderen leren rekening te houden met elkaar.

Sociaal gedrag door o.a. Leefstijl waardoor er een gemeenschappelijke taal wordt gesproken, het bevorderen van sociale cohesie. Het team benadert de leerlingen met een positieve, energieke en open houding en heet ze iedere dag welkom door een hand te geven bij de deur.

Onze school is een Lekker Fit school. Een aantal jaren geleden hebben wij afgesproken dat wij in ons onderwijs meer aandacht wilden besteden aan bewegen, sport en gezondheid. Aanleiding was (en is) dat we in onze huidige maatschappij zien dat steeds meer kinderen zich minder gaan bewegen.

Wij zoeken iemand die:
De spil wordt van het onderwijs in groep 1/ 2
De leerlingen van Over de Slinge ziet, waardeert, uitdaagt, leert en laat schitteren.
Beredeneerd en gedifferentieerd de zelfstandigheid van kinderen bevordert.
Beredeneerd en gedifferentieerd onderwijs aanstuurt.
Ouders ziet als partners bij de ontwikkeling van leerlingen.
De uitgangspunten van de Over de Slinge onderschrijft en actief bijdraagt aan de verdere uitbouw hiervan binnen de school.

En gewoon ook een prettige, eigenwijze, soms ongehoorzame leerkracht is met Lef en Liefde voor het vak. Wij willen dat elk kind heel veel leert en elke dag met plezier naar school gaat.

Stel dus dat jij weet wat goed lesgeven is en je als vanzelfsprekend stuurt op resultaat. Dan schrijf je toch?!

 


Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.
Verdere informatie kun je krijgen bij de directie van de school, Ruud van Orsouw

Ruud is op school bereikbaar onder telefoonnummer 010-4803552, 06 – 54241738 of per mail op r.vanorsouw@overdeslinge.nl

Geplaatst op:
22 juni 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Over De Slinge

Deelgemeente:
Charlois

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel