Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht bovenbouw - Obs Dakpark

Schooljaar 2019-2020

“Groeien en bloeien op Obs Dakpark”


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs Darkpark.  

De school is gelegen aan de voet van het Dakpark en ontleent haar naam aan dit groene park. Het verborgen geheim van onze school is de grote binnentuin / speelplaats, waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen en ravotten. We hanteren pedagogisch en didactisch gezien schoolbreed zoveel mogelijk dezelfde aanpak. Dit vertaalt zich in een rustige en prettige werksfeer voor leerlingen en leerkrachten.


Ons verhaal


De leerlingen die nu op school zitten zijn de burgers van morgen. Betrokkenheid, burgerschap en verantwoordelijkheid zijn daarbij essentiële pijlers. Door leerlingen te leren hoe belangrijk je leefomgeving is en dat je daar ook (zelf en samen) invloed op uit kunt oefenen door krachten te bundelen, maak je hen bewust van het feit, dat zij zelf de regie over hun toekomst kunnen hebben en deze kunnen beïnvloeden. Wij willen de komende jaren een “groene” school worden. Wat betekent dat? Wij willen naast een stevig basisaanbod onze leerlingen leren wat duurzaamheid en schone energie is, wat klimaatverandering betekent, wat energiebesparing voor ons en onze omgeving kan doen en wat er komt kijken bij het laten groeien van bloemen, planten en groenten. We helpen leerlingen om verantwoordelijke, zelfredzame en bewuste burgers te worden.


Profiel van de leerkracht


-          4 of 5 dagen beschikbaar;

-          Geknipt voor bovenbouw

-          Handjes-uit-de-mouwen type

-          Heeft de leerstand aan staan en ontwikkelt zich graag

-          Reken-, taal-, gedrags- of leesspecialisatie is een pré. 

-          Ziet eventueel een uitdaging in het begeleiden van een plusklas

-          Pro-actieve teamplayer


Je kunt bij ons...

-          ondersteund worden met kennis en ervaring

-          inschaling verwachten op grond van opleiding en ervaring

-          meebouwen aan een groene school

-          ruimte krijgen om jezelf als leerkracht verder te ontwikkelen

-          instappen in een leuk en enthousiast team

 Nadere informatie en solliciteren:

 

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar marja.damman@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
24 juni 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Obs Dakpark

Deelgemeente:
0