Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Intern Begeleider - Obs Dakpark

Schooljaar 2019-2020

“Groeien en bloeien op Obs Dakpark”

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Darkpark. De school is gelegen aan de voet van het Dakpark en ontleent haar naam aan dit groene park. Het verborgen geheim van onze school is de grote binnentuin / speelplaats, waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen en ravotten.
Help jij mee kinderen te laten “groeien en bloeien op obs Dakpark”?

Ons verhaal

De leerlingen die nu op school zitten zijn de burgers van morgen. Betrokkenheid, burgerschap en verantwoordelijkheid zijn daarbij essentiële pijlers. Door leerlingen te leren hoe belangrijk je leefomgeving is en dat je daar ook (zelf en samen) invloed op uit kunt oefenen door krachten te bundelen, maak je hen bewust van het feit, dat zij zelf de regie over hun toekomst kunnen hebben en deze kunnen beïnvloeden. Wij willen de komende jaren een “groene” school worden. Wat betekent dat? Wij willen onze leerlingen leren wat duurzaamheid en schone energie is, wat klimaatverande-ring betekent, wat energiebesparing voor ons en onze omgeving kan doen en wat er komt kijken bij het laten groeien en bloeien van bloemen, planten en groenten. We helpen leerlingen om verant-woordelijke, zelfredzame en bewuste burgers te worden.

Werkgever Stichting Boor

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als IB-er, faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten

-Bijdragen aan de ontwikkeling van iedere leerling door het kind permanent in beeld te hebben.
-Jij ondersteunt ons team als coach, begeleider van leerkrachten om handelingsgerichte en  
 opbrengstgerichte zorg te faciliteren en draagt onze visie in je dagelijkse omgang met de kinderen
 uit.
-Je bent drie dagen beschikbaar
-Je beschikt over kennis en vaardigheden op het gebied van  onderzoek en kwaliteitszorg.
-Je kan professionele leerlingenzorg implementeren en beheren.
-Je geeft leiding aan interne zorg.
-Je hebt kennis van en bent vaardig in het inrichten, beheren en borgen van een zorgorganisatie
 binnen school.
-Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van groepsprocessen en communicatie.
-Je hebt kennis en vaardigheden om samen te werken met externen, die betrokken zijn bij de zorg
 van de kinderen.

Daarnaast vinden wij het prettig, wanneer je onze plannen om  “groene school” te worden onderschrijft. Immers, goed onderwijs is de toekomst, maar ook een veilig en schoon milieu voor onze kinderen.  Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar marja.damman@stichtingboor.

Geplaatst op:
24 juni 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Obs Dakpark

Deelgemeente:
Delfshaven

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel