zoeken

terug naar lijst

Leerkracht plus voor groep 7 - Bloemhof

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs Bloemhof. 
Obs Bloemhof gelegen in de wijk Bloemhof bestond voorheen uit twee locaties. Op dit moment zit de school in een tijdelijke voorziening, omdat er over een aantal jaar nieuwbouw op het programma staat. Wij zien dit als een fantastische kans om de kinderen op Zuid het beste onderwijs te bieden en te werken aan de brede ontwikkeling en gelijke kansen.


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


Obs Bloemhof heeft de afgelopen jaren veel ontwikkeling moeten doormaken. De opdracht die er ligt is enerzijds het borgen van de onderwijsvernieuwingen die zijn doorgevoerd en anderzijds het door ontwikkelen, het realiseren van de visie. Hiervoor hebben wij een kei van een leerkracht nodig!

Op Obs Bloemhof staat het kind centraal in ons denken en handelen.
Dit betekent dat het onderwijsaanbod zo goed mogelijk is afgestemd op de onderwijsbehoeften van kinderen. Deze behoeftes kunnen betrekking hebben op verschillende aspecten van het onderwijs, namelijk gedrag en leren. De leerkracht heeft in beeld en handelt naar wat de doelstellingen zijn en welke weg de kinderen moeten bewandelen richting de te bereiken doelen.
Om goed te kunnen leren, creëert de school een goed pedagogisch klimaat en een omgeving waarin veiligheid, vertrouwen en respect onze kernwaardes zijn.
Door verschillende activiteiten aan te bieden stimuleren we kinderen om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Doordat wij een school zijn in de Children’s Zone, krijgen wij middelen om leerlingen gelijke kansen te bieden voor de brede ontwikkeling. Om de visie te kunnen bewerkstelligen hebben wij collega’s nodig die mee kunnen bouwen aan het geven van goed onderwijs en invulling willen geven aan een duidelijke visie en missie. Past deze visie ook bij jou? Grijp dan deze mooie kans en kom naar Obs Bloemhof!


WAT MAG JE VAN OBS BLOEMHOF EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.Obs Bloemhof bied je:
• Geweldige kanjers van kinderen.
• Een fulltime baan.
• Een leerzame plek.
• Kansen voor het vormgeven van beleid en hierin een begeleidende rol.
• Een bovenbouw groep.
• Nieuwbouw in de toekomst.
• Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
• Inschaling afhankelijk van ervaring conform CAO PO.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


• Je ziet het lesgeven in Rotterdam- Zuid als uitdaging en wil je 100% inzetten om gelijke kansen te bieden.
• Je bent didactisch en pedagogisch sterk.
• Je kan een goede relatie met de leerlingen en ouders opbouwen en hiermee een rolmodel in de school zijn.
• Je bent geschoold als specialist op het gebied van rekenen, taal of een ander soort specialisme.
• Je wilt meewerken aan een goede onderwijs kwaliteit, zowel in als buiten de groep.
• Je bent positief en je weet je schouders eronder te zetten.
• Je bent ondersteunend ten aanzien van de professionele cultuur.
• Je bent inspirerend voor mede collega’s.
• Je bent een verbinder.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar sollicitatie@stichtingboor.nl 


Geplaatst op:
3 september 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Bloemhof

Deelgemeente:
Delfshaven

Aantal wtf/fte:
1.0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel